пʼятниця, 31 серпня 2012 11:55

Леді Гага записує новий альбом в оголеному вигляді

Леді Гага записує новий альбом в оголеному вигляді
Співачка вважає, що так її голос краще звучить Фото: sbblog.ru

Американська поп-зірка Леді Гага працює над новим альбомом ARTPOP. Як стверджує британський сайт телеканалу MTV з посиланням на таблоїд The Sun, співачка працює над цим альбомом оголеною.

Запис проходить у третій студії LP. Про те, що Леді Гага записується голою, журналістам розповів один з "посвячених" людей.

За його словами, співачка "записувала вокал, будучи повністю голою". Джерело говорить: Леді Гага вважає, що в такому вигляді її голос звучить краще.

Відзначимо, що Леді Гага регулярно демонструє свою любов до оголення: вона публікує "голі фото" у своєму блозі на сайті Twitter, з'являється в провокаційних вбраннях на публічних заходах і прагне виглядати якомога сексуальнішою під час своїх концертів. Тому інформація про те, що в студії вона працює повністю голою, не представляється немислимою.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Леді Гага вийшла з образу блондинки

Незважаючи на епатажну поведінку, солідні видання, такі як Newsweek і Forbes, визнають Леді Гагу однією з найвпливовіших фігур в світі шоу-бізнесу. Вона входить в число найбільш високооплачуваних "зірок".

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага записує новий альбом в оголеному вигляді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути