четвер, 23 серпня 2012 09:35

Леді Гага вийшла з образу блондинки
5

Днями Леді Гага здивувала прихильників своїм новим образом. Співачка стала зіркою шоу-бізнесу в образі яскравої фарбованої блондинки, але іноді вона згадує і про свій натуральний темний колір волосся.

Артистка стала шатенкою, і, можливо, це тільки її перший крок на шляху до подальшого перетворення. "Безумовно відчуваю себе менше блондинкою в останній час, - поділилася зірка. - Зараз у мене волосся коричневого відтінку Louis Vuitton. С...ка, це LV".

"І ось як це виглядає. (Я знаю, це нудно), але весело!" - пояснила Гага. Звичайно, шанувальники тут же почали цікавитися, як отримати такий же відтінок, і співачка дала їм кілька корисних порад.

"Це досить трудомісткий процес, - поділилася вона, - і багато що залежить від того, чи освітлюєте ви або затемнюєте свій колір. Подивіться на натурально коричневі кольори, експериментуйте з рожевим і лавандовим тонами. Весело просто розфарбовувати волосся!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леді Гаги посварилася з шанувальниками через шуби

Самій Газі зміни в зовнішності так сподобалися, що вона хоче назавжди попрощатися з колишнім іміджем пергідрольної блондинки.

"Я думаю, я залишу позаду цей блондинистий період, - поділилася співачка. - Боже, я навіть забула, як це - мати м'яке волосся!" І дійсно, постійне фарбування ще нікому не приносило великої користі. Волосся під впливом фарби стоншується, плутається і втрачає натуральну м'якість і блиск. Зрозуміла це і Леді Гага, якій щоразу доводиться мучити своє від природи темне "італійське" волосся.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага вийшла з образу блондинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути