пʼятниця, 17 серпня 2012 10:46

Леді Гаги посварилася з шанувальниками через шуби

Леді Гаги посварилася з шанувальниками через шуби
Співачка не зізнається, чи носить вона шуби зі справжнього хутра Фото: story.com.ua

Епатажна співачка останнім часом раз у раз з'являється на публіці в шубах - навіть у найспекотніші дні Леді Гагу можна побачити на вулиці в хутряному одязі. Однак найбільшу критику викликає зовсім не манера одягатися, а її відмова розповісти, штучне хутро вона носить чи ні.

Не секрет, що на Заході захисники прав тварин досить агресивні, і за використання справжнього хутра вони вже не раз "карали" знаменитостей. Їхній улюблений трюк - обсипати "хутряну" зірку борошном десь на червоній доріжці. Від захисників тварин діставалося в числі інших Кім Кардашьян і Ліндсей Лохан. Серед фанатів Гаги теж виявилося чимало таких захисників, які дуже розчаровані поведінкою свого кумира.

"Мій вибір - не коментувати, є чи ні хутро, яке я купую, штучним або натуральним. Я думаю, це було б занадто суворо - не визнавати пітона, страуса, волову шкіру, шкіру, ягняти, алігатора, "керміт", і я вже не кажу про м'ясо, яке я носила. Це вже має занести мене в категорію тих, хто цінує і любить красу тварин в моді, але я не веган", - говорить співачка.

Протягом останніх тижнів артистку дійсно раз у раз бачать в хутряних виробах. Для рекламного плаката до фільму "Мачете" Леді Гага позує в розкішній шубі, за покупками в Нью-Йорку вона нещодавно ходила в отруйно-рожевому хутряному вбранні, а на зустріч з шанувальниками в Болгарії зірка в спеку вийшла в красивій шубі від Hermes.

"Я завжди трималася подалі від здертого з тварин хутра, до того ж я ніколи не могла собі дозволити симпатичне хутро, але це не означає, що мої моральні підвалини тверді, і я не схилюсь при вигляді абсолютно шедевральної шуби. У мене в цьому сенсі немає ланцюгів", - висловила Гага свою точку зору.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гола Леді Гага обіймалася в басейні зі своїм бойфрендом

"Я хочу, щоб ви знали, що я глибоко піклуюся про ваші почуття і погляди, і я завжди буду підтримувати вашу життєву філософію, - написала Гага шанувальникам. - Проте я не підтримую насильницькі, образливі та дитячі кампанії з будь-якого приводу. Я поважаю ваші погляди, поважайте і мої".

Зараз ви читаєте новину «Леді Гаги посварилася з шанувальниками через шуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути