четвер, 12 липня 2012 10:49

Леді Гага створила свою соціальну мережу

Леді Гага створила свою соціальну мережу
Співачка називає своїх фанатів "маленькими монстриками" Фото: spletnik.ru

Американська поп-зірка Леді Гага, вона ж Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта, яка визнана найпопулярнішим користувачем Twitter, офіційно запустила в середу свою соціальну мережу Litlle Monsters ("Маленькі монстрики").

Маленькими монстриками називають себе фанати співачки, на сторінці реєстрації нового сервісу привітальний напис свідчить: "Ласкаво просимо додому, маленькі монстрики!". Сама ж Леді Гага називає себе "матір'ю монстриків".

У новій соціальній мережі, як і на інших подібних сайтах, користувачі зможуть спілкуватися, обмінюватися фотографіями і відео, давати посилання на вподобані матеріали і "лайкати" їх, а також купувати квитки на концерти Леді Гаги.

За повідомленням деяких ЗМІ, компанія Backplane, яка створила сервіс для Леді Гаги, планує в майбутньому розробити схожі сайти для інших популярних артистів.

Леді Гага відома як впливовий користувач соціальних мереж: на її сторінку в Twitter підписано майже 27 мільйонів користувачів, її сторінку на Facebook читає більше 52 мільйонів осіб, в Google Circles - майже три мільйони людей. Свій перший Twitter-рекорд співачка поставила більше року тому, коли число її абонентів перевищило 9 мільйонів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Сідниці Леді Гаги змогли роздивитися всі фанати

Свої сторінки в соціальних мережах Леді Гага використовує для просування пісень, благодійної діяльності та ілюстрації власних епатажних витівок. Артистка, яка неодноразово отримувала премії MTV і MTV EMA, з'явилася на одній з церемоній в костюмі зі шматків м'яса, публічно "вилуплювалися" з яйця, заявляла про випуск парфумів з запахом крові і сперми і боролася за рівні права сексуальних меншин.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага створила свою соціальну мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути