четвер, 09 серпня 2012 16:17

Гола Леді Гага обіймалася в басейні зі своїм бойфрендом

26-річна поп-діва Леді Гага розмістила на своєму офіційному сайті LittleMonsters.com фотографію, на якій вона зображена в басейні, в обіймах свого бойфренда Тейлора Кінні. Судячи з усього, співачка абсолютно оголена, хоча підтягнуті до грудей коліна і схрещені руки приховують інтимні частини її тіла.

Зазначимо, що Леді Гага, як і належить справжній зірці, купається, не знімаючи накладних вій завдовжки близько двох сантиметрів.

За відомостями Daily Mail, співачка і Тейлор Кінні познайомилися в минулому році, під час зйомки кліпу, за сценарієм якого Леді Гага зображала русалку, а її партнер - коханого морської діви. Через деякий час сценарій було втілено в життя. У липні Леді Гага навіть запросила Кінні на вечерю в ресторан, що належить її батькові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леді Гага судитиметься з виробником іграшок

Тим не менш, цей факт не свідчить про те, що новий роман співачки буде тривалим. Її попередній бойфренд, Люк Карл, встиг навіть обмінятися з Леді Гагою клятвами і обручками, проте таємні заручини зовсім не стали запорукою довгого спільного життя. Нагадаємо, з Люком Карлом співачка познайомилася в 2006 році, коли цей пекучий брюнет працював адміністратором нью-йоркського клубу "Сент Джером". Потім пара розсталась. Протягом декількох років Леді Гага успішно морочила голову публіці, заявляючи в різних інтерв'ю про свій "чоловічий початок" і свідому відмову від сексу.

Одночасно з "фотосвідченням" роману з Тейлором Кінні співачка опублікувала в мережі Facebook інше своє фото з написом "Нове "чорнило", новий альбом": на руці Леді Гаги можна побачити витатуйоване слово Artpop в дзеркальному відображенні. Очевидно, так буде називатися і новий альбом співачки.

Зараз ви читаєте новину «Гола Леді Гага обіймалася в басейні зі своїм бойфрендом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути