середа, 13 січня 2016 11:21

Ксенія Собчак похизувалась пласким животом

Автор: Соцмережі
 
Телеведуча Ксенія Собчак похизувалась стрункою фігурою і пожалілася, що не може набрати м'язову масу.

"After sport #selfie. "Вузька кістка" - треба б радіти, все ремінці годинників проколоті на екстрені дірки, мого розміру перснів ніколи немає в наявності, тому доводиться купувати кольє:), зап'ястки дуже тонкі, але от набрати м'язову масу мені дуже складно. Навіть трохи. Але я не сумую !!! І головне помніть- змагання має бути тільки з самим собою! #назловрагам#в34бабаягодкаопять #небеременна!!!!", - підписала знімок Ксенія Собчак.

"Невже це так важливо? Їмо фоткайте красу ... Потім худнемо до знемоги ... потім фоткайте себе ... Здорово живемо !!!!", - пишуть фоловери.

Читайте також: Собчак у бікіні встала на голову

Прихильники переконані, що у Ксенії чудова фігура і вона не має перейматися.

Нагадаємо, Ксенія Собчак похизувалась новою вишиванкою. Зірка вирушила на відпочинок з чоловіком і позувала на розкішній яхті у обновці.

Вишиванка марки Vyshyvanka by Vita Kin є у гардеробі великої кількості зірок, у тому числі телеведучої Маші Єфросиніної, моделі Джордан Данн, та першої леді України Марини Порошенко. Вартість дизайнерської вишиванки - в районі 800 євро.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак похизувалась пласким животом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути