неділя, 18 листопада 2018 22:00

Колишня модель Victoria's Secret розповіла, як виснажливі тренування зашкодили їй
4

Бріджит Малкольм
Бріджит Малкольм
Бріджит Малкольм
Бріджит Малкольм

Модель Бріджет Малкольм розповіла у своєму блозі, як нашкодили їй виснажливі тренування заради ідеальної фігури.

Колишній ангел Victoria's Secret закинула роботу моделі.

"Для мене, а я тренувалася 3-4 години на день, цього було замало, після чого я навіть з ліжка не могла піднятись. Так було 6 місяців, а потім частини тіла почали виходити з ладу. Я зруйнувала свою спину і досі не можу підніматися сходами без болю у моєму лівому коліні", - говорить Бріджет у блозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишногруда дизайнерка без білизни вийшла в супермаркет

Бріджет розповіла, що плакала, коли пропускала тренування.

'Я не спала, якщо пропускала тренування з будь-якої причини, це мене виводило із себе. Я мала звичку ходити з аеропорту пішки, я завжди обирала пройтись дві чи більше години пішки, ніж проїхатися на метро 15 хвилин. Більшість свого часу з валізою я перетворювала на спортзал. Моє життя стало підпорядковане тому, як багато я тренуюсь. Іронія, але я думала, що виглядаю підтягнутою, але у душі, я була розбита. Тепер у 26-ть років, я маю проблеми зі здоров'ям та гормонами, які треба довго лікувати. Чи було все це варто цього?", - говорить зірка.

За 4 роки після цього, модель навчилась правильно ставитися до спорту.

"Я тепер контролюю свої спортивні навантаження. Я навчилась насолоджуватися меншими тренуваннями з друзями. Довго прогулююсь на природі, плаваю в океані, часом роблю нешвидкі пробіжки, щовечора розтяжку та пілатес кілька разів на тиждень. Я не одержима підрахунком своїх кроків щодня. Якщо почуваю, що знову це роблю, то перестаю. Я не жертвую більше сном заради спорту", - говорить модель.

Зірка пішла з модельного бізнесу на три місяці, щоб привести своє здоров'я до ладу

'Втрата самоконтролю через споживання їжі разом з дисморфією та депресіями, зробили мене наче викинутою з навколишнього світу. Речі, які раніше давалися мені просто, тепер займали більше часу. Я не могла довіряти своєму тілу, як раніше, і раптом все стало занадто. Від рівня самовпевненості до втрати тієї Бріджет, яку я знала, мене це жахало. Деякий час я могла робити теж саме, намагалася робити свою роботу моделі", - говорить зірка.

За словами красуні, вона була дуже струнка, але все одно хотіла схуднути.

"Я зробила фото, коли була підтягнута та здорова, повна житті, як мені здавалося, але на справді, я була розбита, з депресією та неправильним харчуванням, не могла впоратися з собою", - розповіла модель Channel Seven у The Morning Show.

Раніше Модель Victoria's Secret Бріджет Малкольм знялась для нового номера Playboy.

Фотографував дівчину Джейсон Лі Пері.

Бірджет відома своїми виходами на шоу Victoria's Secret Fashion Show останні роки.

Зараз ви читаєте новину «Колишня модель Victoria's Secret розповіла, як виснажливі тренування зашкодили їй». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути