четвер, 26 червня 2008 09:27

Китаянка наробила галасу, роздягнувшись заради жертв землетрусів (ФОТО)


Молода дівчина з Китаю наробила галасу, опублікувавши свої відверті фото в Інтернеті лише для того, щоб допомогти зібрати гроші жертвам землетрусу. Сяо Юн живе в Пекіні, але її батьківщина - провінція Сичуань, де недавно сталися сильні підземні поштовхи. Опублікувавши фотографії, Сяо хотіла збільшити суму пожертвувань.

"Я рада, що з публікацією моїх фотографій більше людей звернули увагу на цю проблему. Незабаром я опублікую ще декілька моїх фотографій, тільки для того, щоб люди віддавали гроші на пожертвування", - написала 19-річна дівчина на своєму форумі. "Я проста студентка, але я прагну внести свій внесок до цієї справи. Я просто хочу допомогти своїй батьківщині".

Сайт Сяо Юн відвідали більше мільйона людей за декілька днів. Вона продовжує публікувати все більше і більше фотографій. Деякі підтримують її, але інші звинувачують бідолашку. Один блогер написав: "Який жаль, що дівчата 90-х років такі безсоромні. І це все, що вони уміють? Що сталося з їхньою гідністю?" Відповідаючи на питання на своєму форумі, Сяо написала, що вона "відчула себе жахливо" і "майже розплакалася" після того, як прочитала деякі повідомлення. "Я не жалкую про те, що опублікувала ці фотографії, я жалкую лише про те, що знайшлися люди, які не можуть їх гідно оцінити", - написала вона. Life.ru.

Зараз ви читаєте новину «Китаянка наробила галасу, роздягнувшись заради жертв землетрусів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути