пʼятниця, 18 листопада 2011 15:40

Кейт Міддлтон вагітна - офіційно

Кейт Міддлтон вагітна - офіційно

Британський принц Вільям і його дружина герцогиня Кембриджська Кетрін стануть батьками. Цю новину офіційно підтвердили представники королівської сім'ї.

Чутки про вагітність Кейт Міддлтон почали поширюватися у світових засобах масової інформації з тих самих пір, як вона стала законною дружиною принца Вільяма. Однак сама пара ніяк не реагувала на гучні заяви преси.

Коли під час поїздки в Данію Кейт Міддлтон відмовилася спробувати зразок продукту з арахісу, слух про цікавий стан герцогині тільки зміцнився. Цього разу він виявився правдою - Кейт Міддлтон дійсно чекає на дитину.

Представники королівської сім'ї нарешті підтвердили чутки, що незабаром у принца Вільяма і його дружини Кейт Міддлтон з'явиться дитина. Сама 29-річна Кейт дуже рада такій події.

Принц Чарльз також додав, що був би радий стати дідусем онучки, а майбутній батько повністю підтримує його думку і хоче дівчинку. Примітно, що таблоїди вже повідомили, що термін вагітності Кейт становить приблизно шість тижнів.

Майбутні батьки вже щосили обирають ім'я для дитини, причому вони зупинилися на кількох варіантах: Едвард, Філіпп, Майкл - найбільш підходящі імена для хлопчика, а якщо буде дівчинка, то батьки назвуть її Алісою.

Нагадаємо, під час візиту в Данію герцогиня Кейт відмовилася від дегустації арахісової пасти, що викликало справжню бурю повідомлень про вагітність дружини принца Вільяма. Справа в тому, що вагітним жінкам не можна їсти арахіс, тому що він може стати причиною виникнення алергії у дитини в майбутньому.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон вагітна - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути