середа, 02 листопада 2011 09:58

Дружині принца Вільяма присвоїли титул "королеви моди"

Дружині принца Вільяма присвоїли титул "королеви моди"

Герцогиня Кетрін стала королевою моди. Таким титулом 29-річну дівчину нагородив впливовий журнал.

Дружина принца Вільяма герцогиня Кетрін стала королевою моди за версією міжнародного журналу Harper's Bazaar. Згідно з оприлюдненим щорічним рейтингом видання, герцогиня Кембриджська визнана жінкою, яка "найстильніше вдягається" у Сполученому Королівстві, котра надала імпульс розвитку цієї галузі бізнесу в країні. 29-річна Міддлтон випередила таких лідерів британського світу моди, як супермодель Кейт Мосс і телеведуча Алекса Чанг.

Директор видання Клер Кулсон пояснила таке рішення: "У нинішньому році у нас не було жодних сумнівів щодо першого номера рейтингу. Герцогиня Кембриджська стала героїнею найяскравіших моментів у світі моди в поточному році, кульмінацією яких стала поява її в приголомшливій весільній сукні. На користь Кетрін Міддлтон висловилися всі експерти журі, що буває вкрай рідко".

Весільна сукня герцогині Кетрін приємно здивувало бувалих модних критиків, а прості глядачі одностайно заявили, що вінчальне вбрання дівчини прекрасне. З моменту, як Кетрін стала дружиною принца Вільяма, до її персони привернула пильну увагу преса. Причому ця увага стосувалося не тільки громадської діяльності, але і вибору одягу. І смак герцогиню не підвів - поціновувачі моди зазначили, що Кетрін виглядає незмінно чудово.

"Коронація" герцогині в світі моди відбулася після того, як фахівці назвали Лондон столицею світової моди. Тим самим, колишній лідер, Нью-Йорк, що потіснив до цього Париж, відсунувся на друге місце в рейтингу. Деякі фахівці пов'язують лідерство британської столиці з творіннями покійного модельєра Олександра Макквіна і пильною увагою світової громадськості до весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

Зараз ви читаєте новину «Дружині принца Вільяма присвоїли титул "королеви моди"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути