понеділок, 07 листопада 2011 11:52

Принц Вільям з дружиною переїдуть у власну резиденцію через два роки

Принц Вільям з дружиною переїдуть у власну резиденцію через два роки

Майбутні король і королева Британії приступають до облаштування сімейного гніздечка. Через деякий час після весілля принца Вільяма з Кетрін Міддлтон таблоїди повідомили, що пара оселиться в Кенсингтонському палаці. Проте переїхати у власні апартаменти подружжя планує не раніше 2013 року.

Кенсінгтонський палац стане офіційною резиденцій герцога і герцогині Кембриджських. Королева Єлизавета Друга вже схвалила це рішення, але подружжя зможе переїхати туди не раніше ніж через два роки.

За даними Mirror, "КейПі", як коротко називають палац члени королівської сім'ї, потребує серйозного ремонту. Проблеми з гарячою водою, обсипана штукатурка, підгнила електропроводка - ось далеко не повний перелік недоліків, який необхідно усунути. За оцінками британських ЗМІ, ремонт обійдеться королівській скарбниці приблизно в мільйон фунтів стерлінгів.

Кенсінгтонський палац - невеликий і досить скромний на вигляд особняк з парком, розташований в західній частині Лондона. Раніше в числі його власників значилися такі відомі особи, як король Вільгельм III Оранський і принцеса Діана.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям з дружиною переїдуть у власну резиденцію через два роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути