субота, 05 листопада 2011 13:43

Дружина принца Вільяма може бути вагітною - ЗМІ

Дружина принца Вільяма може бути вагітною - ЗМІ

Відмова герцогині Кембриджської Кетрін Міддлтон, дружини принца Вільяма, з'їсти арахісову пасту під час офіційного візиту до Данії британські журналісти інтерпретували як ознака того, що вона, можливо, вагітна.

Чутки про можливу вагітність дружини принца Вільяма з'явилися в ЗМІ після того, як Кейт чемно відмовилася скуштувати шматок продуктів з арахісу, які поставляються дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ в країни, де мешканці потерпають від голоду. Як повідомляє сайт газети Daily Mail, датський принц Фредерік і його дружина Мері, як і принц Уїльям, спробували запропоноване частування. Кейт, за словами журналістів, "проникливо" подивилася на чоловіка.

Видання, посилаючись на експертів, вказує, що вагітним жінкам слід бути обережними зі споживанням арахісу і продуктів, вироблених з нього, щоб уникнути можливої появи алергії на цю їжу у майбутніх малят.

Вільям і Кейт прибули до столиці Данії Копенгаген в рамках своєї першої спільної гуманітарної поїздки. У середу вони встигли відвідати розподільний центр ЮНІСЕФ, взяти участь в закритій зустрічі з прихильниками та меценатами фонду і подивитися, як здійснюється завантаження гуманітарної допомоги в літак, який незабаром відправиться з благодійною місією до столиці Кенії Найробі. Після цього подружня пара відбула на батьківщину.

Нагадаємо, герцог і герцогиня Кембриджські Вільям і Кетрін одружилися 29 квітня 2011.

Зараз ви читаєте новину «Дружина принца Вільяма може бути вагітною - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути