четвер, 17 листопада 2011 10:02

Дружина Вільяма народить у липні наступного року - ЗМІ

Дружина Вільяма народить у липні наступного року - ЗМІ

Західні ЗМІ пишуть, що в липні наступного року герцогиня Кембриджська народить дитину.

У липні 2012 Вільям та Кетрін стануть батьками, повідомляє видання In Touch. Таблоїд посилається на джерела, близькі до королівської сім'ї, які нібито підтверджують, що Її Світлість знаходиться приблизно на шостому тижні вагітності.

А вже зараз пара читає книги для майбутніх батьків і подумує про кандидаток на роль нянь.

Тим часом представники Кларенс-Хауса офіційно заявили, що плітки про цікавий стан Кетрін не відповідають дійсності. Однак редакція In Touch запевняє, що їхнє джерело досить надійне і обізнане, посилаючись на те, що раніше виданням було правильно повідомлено про місце проведення медового місяця королівської пари і подарунок, який піднесла Кетрін королева Єлизавета II.

Нагадаємо, плітки про те, що герцогиня чекає на первістка (читай - спадкоємця корони), зациркулювали після візиту світлішої пари в Копенгаген. Герцог і герцогиня здійснили візит до центру ЮНІСЕФ та ознайомилися з процесом підготовки до відправки гуманітарної і медичної допомоги страждаючим від засухи в Африці. Парі було запропоновано спробувати арахісову пасту, яку направляють голодуючим дітям. Вільям із задоволенням спробував бутербродики з пастою, а Кейт чемно відмовилася. При цьому подружжя багатозначно переглянулись і посміхнулись одне одному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружину принца Вільяма вчитимуть бути королевою

Британські журналісти зробили висновок, що герцогиня знаходиться при надії. Справа в тому, що багато медиків не рекомендують вагітним вживати арахіс і вироблені з нього продукти харчування, щоб уникнути ризику розвитку алергії у малюка.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Вільяма народить у липні наступного року - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути