пʼятниця, 22 червня 2018 09:38

"Кавказька полонянка" Варлей відзначає 70-річчя: чим живе акторка

"Кавказька полонянка" Варлей відзначає 70-річчя: чим живе акторка
Наталія Варлей сьогодні відзначає ювілей. Акторці - 70 років. Фото: 24СМИ

Сьогодні, 22 червня, святкує день народження акторка Наталія Варлей. Головній героїні стрічки "Кавказька полонянка" виповнилося 70 років.

Попри вік акторка має відмінну фізичну форму і виглядає набагато молодшою за свої роки. Цього домоглася завдяки кільком корисним звичкам, пише "Обозреватель".

Щоранку Варлей прокидається не пізніше 7 години. А засинає до 23-ї. Так дотримується найбільш сприятливого для здоров'я режиму.

Крім того, кожного ранку приймає контрасний душ. Щоразу миє голову - незалежно від місця, де перебуває в конкретний момент. Також робить хоча б просту зарядку, щоб розім'яти суглоби та м'язи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сибірська виразка і заміновані лімузини - світова поп-діва святкує ювілей

Аби не нервувати зайвий раз і не псувати свою зовнішність - не читає гороскопи і не вірить в інші передбачення. Натхненням і джерелом сили називає дітей і онуків.

У квітні в мережі з'явилось відео шикарного дня народження пресвітера та барона ромської громади Йосипа Богара із Закарпаття. Живе барон у особняку, оздобленому у стилі бароко з позолотою. Вдягається у розкішне вбрання із золотими відливами. На його день народження прийшли майже 400 гостей, а 7 його синів подарували батькові автомобіль ГАЗ 13 "Чайка".

Зараз ви читаєте новину «"Кавказька полонянка" Варлей відзначає 70-річчя: чим живе акторка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути