понеділок, 28 травня 2018 13:51

Сибірська виразка і заміновані лімузини - світова поп-діва святкує ювілей
13

Співачка Кайлі Міноуг відзначає своє 50-річчя
Фото: Instagram/kylieminogue
Співачка Кайлі Міноуг відзначає своє 50-річчя
Співачка Кайлі Міноуг відзначає своє 50-річчя
Співачка Кайлі Міноуг відзначає своє 50-річчя
Співачка Кайлі Міноуг відзначає своє 50-річчя

28 травня 1968 року в австралійському Мельбурні народилася майбутня співачка та кінозірка Кайлі Міноуг. Батько – бухгалтер, ірландець за походженням Рональд Чарльз. Мати - танцівниця Керол Енн. Також у неї є сестра Данні і брат Брендан.

"І ось починають нові 10 років. Яка я вдячна за можливості, які мені надає життя. 50 ..... Вперед! ", - написала зірка на своїй сторінці в Instagram.

Ексклюзивну вечірку на честь 50-річчя Кайлі відвідали актори та співаки Джейсон Донован, Гай Пірс, Sporty Spice і Грем Нортон. Її зірка провела в люксовому готелі Chiltern Firehouse в Лондоні, повідомляє Herald Sun.

Кайлі займалася хореографією та вокалом з дитинства. Стала популярною в юності, завдяки ролі школярки Шарлін Робінсон у австралійському телесеріалі "Сусіди". Він виходив у середині 1980-х років.

Її музична кар'єра почалася з пісні I Believe.

1987 року Кайлі випустила сингл під назвою The Loco-Motion. Пісня сім тижнів поспіль трималася на першому рядку австралійського поп-чарта. Це перший музичний рекорд Кайлі. Співачка видала її синглом - він розійшовся загальним тиражем в 200 тис. копій.

У 1993 році Кайлі увійшла в тор-30 найкрасивіших людей планети, за версією журналу WHO.

2005-го у зірки діагностували рак грудей. Через кілька місяців Кайлі зробили успішну операцію. Після хіміотерапії повернулася на сцену.

Співачка мала численні романи, але жодного разу не виходила заміж і у неї немає дітей. Останній коханець Джошуа Сасс виявився альфонсом. З ним розійшлася узимку 2017-го.

У квітні того ж року Кайлі стала лауреатом премії британо-австралійської спільноти Britain-Australia Society. Її отримала з рук патрона організації - герцога Единбурзького, принца Філіпа. Церемонія пройшла в Віндзорському замку.

"З одного боку, в моєму житті все прекрасно і чудово, але з іншого - я не можу вийти з дому без свити охоронців, не можу сісти в машину, поки її не перевірять на наявність бомби. Мої колеги по роботі готові задушити мене ", - скаржиться Міноуг.

Їй надсилали листа зі спорами сибірської виразки, тричі мінували лімузин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залпи гармат, жарти принців та Кайлі Міноуг - королева Єлизавета ІІ відгуляла 92-й день народження

Зріст Кайлі Міноуг - 152 см. За словами співачки, в юності їй часто доводилося купувати одяг в дитячих відділах магазинів.

Кайлі є єдиною співачкою, яка має чотири скульптури в Музеї воскових фігур мадам Тюссо. Більше має лише британська королева Єлизавета ІІ.

Кайлі Міноуг потрапила до Книги Рекорднів Гіннеса завдяки кількості проданих дисків та альбомів.

Співачка Кайлі Міноуг після новини про свої розірвані стосунки з актором Джошуа Сасом, знялась у розкішній фотосесії для модного дому Specsavers.

Красуня знялась у нічній сорочці у ліжку, а також приміряла безліч оригінальних образів.

Всі речі, які Кайлі ексклюзивно розробила для Specsavers, надійдуть у продаж на День святого Валентина.

Зараз ви читаєте новину «Сибірська виразка і заміновані лімузини - світова поп-діва святкує ювілей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути