Ексклюзиви
середа, 17 жовтня 2018 16:58

Гурт "Фіолет" присвятив альбом поразкам та перемогам

Гурт "Фіолет" присвятив альбом поразкам та перемогам
До нового альбому гурту "Фіолет" Аurora увійшли 11 пісень та 3 бонус-треки Фото: прес-служба

До нового альбому гурту "Фіолет" Аurora увійшли 11 пісень та 3 бонус-треки. Робота над альбомом, розпочавшись ще в Луцьку, тривала близько двох років і до його створення долучились 10 різних музикантів.

За словами фронтмена гурту Сергія Мартинюка, в першу чергу лонгплей присвячений тим, хто знає, що таке поразки та розчарування, проте попри це не ламається та йде до своєї мети.

"Раніше внутрішньо кожен альбом "Фіолету" символізував для мене початок нової епохи в житті гурту, в той час як Aurora — це підсумок і своєрідна ода нашій юності з її максималізмом, крайнощами та бажаннями змінити світ вже і сьогодні, — розповідає фронтмен гурту Сергій Мартинюк. - Пісні писалися в турових мандрах, фестивальних гримерках, на нічних кухнях друзів, на верхніх полицях потягу Київ-Луцьк та навіть на задньому сидіння таксі. Їх усіх об'єднує жага до життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україномовна пісня увійшла до десятки світового рейтингу

Фінішував процес роботи над альбомом у Києві, під керівництвом саунд-продюсера Артура Данієляна.

Частину коштів на запис альбому Фіолет зібрали за допомогою краудфандингової кампанії. Кожен бажаючий міг внести певну суму та отримати за це відповідний бонус — футболку, книжку, урок гри на музичних інструментах чи навіть можливість проїхатись разом із гуртом на туровому автобусі.

У листопаді "Фіолет" відправляться в тур на підтримку альбому Aurora, який охопить 15 міст та завершиться великим концертом у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Фіолет" присвятив альбом поразкам та перемогам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути