четвер, 15 грудня 2011 17:52

Гудімов плакав, коли дивився мультик "Воллі"

Гудімов плакав, коли дивився мультик "Воллі"

Галерист та співак Павло Гудімов вважає, що смішнішої комедії за "Борат" просто не існує. Про це він розповів Gazeta.ua.

"Дуже шкода, що "Бората" заборонили показувати в Україні. Бо кіно про всіх, хто жив на радянському просторі. Образ казахського журналіста Бората Сагдієва нереально якісно показує нашу дикість, а з іншого боку і нашу щирість. І цю дикість не відмінять жодні кордони і візи. Головний герой Саша Барон Коен так правдиво зіграв, що я заліз в інтернет і подивився, чи немає він родичів у нас", - відмітив Гудімов.

Ще музикант не пропускає фільмів режисера Тіма Бартона.

"Люблю його "Велику рибу". Це фільм-казка про історію простої людини, яку кожен хоче асоціювати із собою. На перший погляд таке нудне і брехливе життя викликає максимум недовіри. Похвально, що нема хеппі-енду. А от один із його останніх фільмів "Аліса в країні чудес" - найпровальніший його проект. Таке враження, що ім'я режисера використали просто як бренд", - обурюється Павло Гудімов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підпалили галерею Павла Гудімова

Особливо розчулив галериста мультфільм "Воллі".

"Чітко показано, що таке Апокаліпсис: гори сміття, а люди просто вимираючий вид, як аксесуар до айпеда. Стало боляче, що люди паразити в усіх відношеннях, і до їжі, і до Землі в цілому. Тому ридав як дитина. Подружки заспокоювали мене ще півгодини після фільму", - зізнався музикант.

Зараз ви читаєте новину «Гудімов плакав, коли дивився мультик "Воллі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути