понеділок, 28 липня 2008 10:22

Галкін проміняв Пугачову на молоду дівчину (ФОТО)

Фаворит примадонни гуморист Максим Галкін після того, як Алла Борисівна пішла з вечірки в Юрмалі, на славу повеселившись, пішов в товаристві панночки, з якою тільки но познайомився.

Увечері третього дня конкурсу на закритій вечірці Пугачову явно дратувала гучна музика. В результаті у Алли Борисівни сильно розболілася голова.

Максим намагався вмовити її залишитися, вони навіть пересіли в інший зал. Очевидно, це не допомогло угамувати біль, і утомлена Пугачова відправилася в затишний президентський номер готелю, де зупинилася пара.

Після третього конкурсного дня зірки зібралися повеселитися в одному з нових ресторанів Юрмали. Примадонна та її близький друг 32-річний пародист Максим Галкін зайняли почесне місце за кращим столиком закладу.

Примадонна ще після закінчення офіційної частини конкурсу виглядала утомленою, і вже через півгодини 59-річна Алла Борис, відчувши себе погано, поїхала наодинці. Максим провів улюблену жінку до лімузина, а сам повернувся до ресторану.

Відсутність Алли Борисівни зовсім не зіпсувала настрій Максиму. Він продовжував веселитися. Скористатися тим, що симпатичний чоловік залишився без нагляду, вирішили багато хто з гостей ресторану. І, що найдивовижніше, нікому з них зоряний пародист не відмовляв у спілкуванні, а, навпаки, був вкрай галантний і уважний.

Галкін весь вечір буквально купався в жіночій увазі. Пішов Максим з вечірки з дівчиною - відразу після виступу Баскова, повідомляє Твой ДЕНЬ.

Зараз ви читаєте новину «Галкін проміняв Пугачову на молоду дівчину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути