неділя, 11 вересня 2011 18:38

Фагот з Інною Цимбалюк три години не виходили з машини
7

Фото: Фото: Аріна Кантоністова

У Вінниці телеведуча Інна Цимбалюк близько трьох годин просиділа у своєму "Porsche Cayenne" з музикантом Фаготом (Олег Михайлюта з гурту "ТНМК", - Gazeta.ua). Разом вони вели програму святкового концерту до 656-річчя міста.

Концерт розпочався о 19.30, закінчився близько 22.30. За цей ведучі виходили кілька разів.

"Мені в машині не сумно. Сиджу в соціальних мережах. У "Facebook" та "Twitter", - каже Інна. Час від часу до її машини підходять шанувальники. Просять сфотографуватися з нею та автограф. Цимбалюк нікому не відмовляє.

На сторінці Цимбалюк у "Facebook" за час, поки триває концерт з'явилося кілька повідомлень. У одному з яких: "Настроение СУПЕР!!! В Виннице музыкальный БУМ!!! Была Джамала! Сейчас на сцене ТНК!!! А впереди "Ночные снайперы"!!!"

Після виступу "ТНМК" Цимбалюк виходить на сцену.

"Я листуюся зараз з людьми по соціальним мережам. Розповідаю, як круто тут у Вінниці. Як ми тут з вами відриваємося. Так один чоловік сказав, якби я була на підтанцьовці у "ТНМК", Вінниця б взагалі зірвалася від позитиву. Тому, я станцюю", - Інна починає танцювати, мелодію їй наспівує Фагот.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фагот з "ТНМК" винен Колесніченку могорич

Після виступу Олега Михайлюти запитують, які він має плани на майбутнє.

"Які плани? Мене в машині чекає Інна Цимбалюк", - сміється він.

"В Ізраїль він їде завтра. А я, як лох, буду відпочивати на Оболоні. Як завжди прокинуся о третій дня, коли собака скаже: "Саша, я конєшно елітна псіна, але пішли вже гуляти", - також сміється Фоззі (соліст гурту "ТНМК" Олександр Сидоренко, - Gazeta.ua).

Музикантам дають компакт-диск з їхнім альбомом для автографу.

"Так от він який, піратський диск! Дивися, навіть голограма є! Фагот, сфоткай з ним мене на мій телефон", - просить друга Фоззі. Тим часом його питають, яку має мрію.

"Виступити у Вінниці перед боєм В'ячеслава Узєлкова (вінничанин, Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBA в напівсередній вазі, - Gazeta.ua). Щоб він комусь рило побив. Ми з Узєлкова вирішили зробити репера. Як він закінчить кар'єру боксера. І ми його будемо називати Сява Узєл. А знаєте, у нас є відео, як я побив Узєлкова", - відповідає він сміючись.

"Мовчи! Бо ти тоді не зможеш поїхати звідси", - також сміється Фагот.

Зараз ви читаєте новину «Фагот з Інною Цимбалюк три години не виходили з машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути