неділя, 11 вересня 2011 11:02

Гурт "С.К.А.Й" не пустили подивитися на Вінницький фонтан
11

Фото: Фото: Аріна Кантоністова

10 вересня у Вінниці відсвяткували день народження міста. На площі Театральна о 17.30 розпочав свій виступ український рок-гурт "С.К.А.Й". Концерт тривав понад годину.

"Приїхали у Вінницю не тільки виступити. Ще подивитися на фонтан "Рошен". Багато чули про нього. Хоча б те, що коштує мільйон доларів. І це правда таки все, що я про нього знаю. Так зрозумів, його треба дивитися ввечері. Коли під світка працює. Бачив такий у Варшаві. Порівняю, який тут", - каже лідер гурту Олег Собчук після виступу.

Співаку повідомляють, на святкування Дня Вінниці фонтан не працює. Ймовірно, його вирішили не вмикати, аби не втратити аудиторію на концертах, які тривали по периметру Вінниці з 15.00 до 22.30 год.

"Значить є ще один привід побувати тут. Правда, це буде тоді, коли наступного разу до нас зателефонують організатори і запросять. А чисто просто так приїхати. Нажаль, ні. Я й дома рідко буваю. Щойно телефонував своїй подружці Сніжані Єгоровій. Вони з Мухарським поруч в парку вели концерт. Плануємо зустрітися. Ще спілкувався ще з друзями із гурту "ТНМК". Вони також тут, будуть виступати за півтори години. Підемо подивимося. А ще на Діану Арбеніну і її "Нічних снайперів". Рідко, коли ми буваємо глядачами. Як правило, дивимося з іншого боку сцени. А зараз, класно. У цьому є величезні плюси , коли виступаєш вдень. До речі, й забув, коли ми це робили", - зауважує Собко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музиканти гурту "С.К.А.Й." полетіли у космос (ФОТО)

Підходить гітарист гурту Олександр Грищук. Потирає палець правої руки, який трохи кровить.

"Здер його, коли грав. Питаєте, як пройшов виступ, як зустріли? Хотілося б звичайно більшу сцену. Та все вийшло по-домашньому. Близький контакт з глядачем. Нас понесло чогось. Але, просто вдень дійсно давно не виступали. Ми спимо довго. А тут, бац, день", - пояснює Грищук.

"Я до концерту ще трішки відіспався. Саша ж встиг пошататися по місту. Він любить самостійно пошататися по новим містам. Посмакувати місцевий колорит. Не дарма його прізвисько Шатун. Тільки не плутайте, він не брат Шатунова", - посміхається Собко.

"Сів на маршрутку з назвою село Лука-Мелешківська. Доїхав на ній до проспекту Юність. Знайшов там площадку з потриманими книжками. Що вам сказати! Книжки ще з 1993 року. Не хватало тільки пацанів у малинових піджаках. Тільки нічого там не купив. Бо побоявся тих пацанів. Та і грошей не було", - жартує Олександр.

За годину учасники гурту приїхали до головної сцени святкування на площі Василя Стуса по Хмельницькому шосе. При вході до зали Вінницької обласної філармонії "Плеяда", де музикантам накрили стіл, Олег Собко зустрічається з Фоззі (соліст гурту "ТНМК" Олександр Сидоренко, - Gazeta.ua). Олександр курить. Музиканти обнімаються, починають позувати фотографам. Олег робить вигляд, ніби й сам курить.

"Дати сигарету?", - питає його хтось.

Собко киває. Підпалює сигарету робить кілька затяжок, і викидає її. Фоззі йдуть до зали, де пригощають музикантів. За годину Олег з гуртом їдуть до Києва. Виступу "ТНМК" та "Нічних снайперів" не дочекалися.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "С.К.А.Й" не пустили подивитися на Вінницький фонтан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути