Ексклюзиви
вівторок, 28 вересня 2010 16:19

Фагот з "ТНМК" винен Колесніченку могорич

Фагот з "ТНМК" винен Колесніченку могорич

Гурт "Мертвий півень" подасть заяву до суду на нардепа від "Партії регіонів" Вадима Колесніченка, який звинуватив гурт у ксенофобських настроях.

Про це учасник гурту Роман Чайка сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Регіонал" написав відкритого листа керівникові СБУ Валерію Хорошковському, в якому російською мовою зазначив: "музичні групи, виступ яких планується, відзначаються явно ксенофобською і націоналістичною спрямованістю текстів пісень".

Для достеменності навів цитату з пісні, яку ніби-то виконує "Мертвий півень": "Повсюду гарні краєвиди,/ На дротах москалі висять, / І я крокую без огиди/ У ГЕТО, де жиди кричать".

Чайка зазначив, що такої пісні в репертуарі "Мертвого півня" немає.

"Це наклеп. І відповідно ми будемо оскаржувати його у суді. Подивимось, чи приймуть нашу заяву ще. Але це не достовірна інформація і ми будемо вимагати спростування", - зазначив Чайка.

Окрім "Мертвого півня" до списку ксенофобських гуртів потрапив "ТНМК" з піснею "По радіо співали москалі": "…Зробіть тихіше радіо, а то там москалі! /…Ей, довго ще на радіо будуть лише москалі?..".

"Якби він її дослухав до кінця, то зрозумів би, що насправді ображеними там виглядають українці. Це добре, що він нашого останнього альбому не слухав. Хоча я не думаю, що то він писав, йому хтось надиктовував, допомагав", - прокоментував соліст "ТНМК" Фагот.

На Вадима Колесниченка, за словами співака, гурт не ображається.

"Хорошу музику слухає. Ми йому вдячні за додаткову рекламу й винні могорич", - додав Фагот.

Як повідомлялося раніше, в неділю, 26 вересня, під час проведення фестивалю повстанської та патріотичної пісні "Гайдамака.UA" під Києвом група з 15 чоловіків з битами несподівано напала на охорону та організаторів фестивалю.

Крім того, лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко вважає, що президент Віктор Янукович повинен взяти під особистий контроль з"ясування обставин нападу на учасників фестивалю.

Зараз ви читаєте новину «Фагот з "ТНМК" винен Колесніченку могорич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути