понеділок, 27 вересня 2010 16:52

Колесніченко розшукує організаторів нападу на "Гайдамаки.UA"

Колесніченко розшукує організаторів нападу на "Гайдамаки.UA"
Вадим Колесніченко звернувся до правоохоронних органів з вимогою знайти справжніх організаторів "нападу на фестиваль".

Народний депутат України, Голова Ради Правозахисного громадського руху "російськомовної України" Вадим Колесніченко прокоментував інформацію, що з"явилася в ЗМІ про нібито скоєний напад на організаторів фестивалю "Гайдамаки.UA" в Ірпені.

"Ви знаєте, повідомлення про напад на фестиваль нагадує мені ще свіжі качки "про телефонні погрози Тимошенко" або "обдзвону адміністрацією Президента депутатів від БЮТ". А, організація провокацій і нагнітання атмосфери страху і ворожнечі в суспільстві - це "фірмовий стиль" як організаторів фестивалю, так і закулісних ляльководів, які стоять за їх спинами та смикають за мотузки", - відзначив Колесніченко й додав, що якби хтось хотів зірвати фестиваль, то зробив би це в перший день.

"Прийшли б спочатку і не дали б його провести. А так, фестиваль фактично провалився: на нього прийшло дуже мало людей, частину запланованого довелося скасувати, перед спонсорами звітувати треба - і тут у кінці рятівний піар-привід - "напад на фестиваль", "жодного затриманого", - додав "регіонал".

А також зазначив, що йому шкода, якщо в результаті реалізації технологій "брудного піару" дійсно постраждали люди.

"Я дуже сподіваюся на те, що справжні організатори "нападу" будуть знайдені. Більш того, як Народний депутат України, я вже направив звернення до правоохоронних органів з вимогою розслідувати інцидент, знайти його організаторів і проінформувати широку громадськість про результати слідства", - зазначив він.

Також він наполіг, що групи, які брали участь у фестивалі, "обгрунтовано можна звинуватити в ксенофобських і антисемітських настроях".

"При цьому ні "патріотами", ні "націоналістами" тут навіть не пахло. Тому що і ті й інші люблять свою державу, весь свій народ і готові йти на жертви заради нього, а ці ж - ненавидять своїх співгромадян лише за те, що вони належать до інших національностей. Вони звичайні неонацити і ксенофоби, яким порядна людина й руки не подасть", - додав Колесніченко.

Рускоязичная Україна

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко розшукує організаторів нападу на "Гайдамаки.UA"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути