вівторок, 21 червня 2011 18:50

На день народження ТНМК дарували віскі
7

Фото: Фото: Міла Князька-Ханова

Сьогодні, 21 червня у Харкові хіп-хоп гурт ТНМК зіграє на святкуванні п'ятої поспіль бронзи футбольного клубу "Металіст". Концерт відбудеться на стадіоні "Металіст" о 19.00. Це їх перший виступ в рідному місті після дня народження гурту.

Минулого тижня ТНМК відсвяткував 22-річчя творчої діяльності. Історія музичного колективу почалася в червні 1989 року. Свій дебютний альбом "Зроби мені хіп-хоп" хлопці випустили лише в 1998 році, після перемоги на фестивалі "Червона Рута". За цей час через гурт пройшло майже десяток різних музикантів.

Святкування дня народження гурту пройшло в лісі під Києвом, у пивному клубі "Партизан". Привітати іменинників приїхали вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, солістка гурту "Крихітка" Саша Кольцова, Валерій Харчишин з "Другої ріки", народні депутати Андрій Шевченко, Олесь Доній та інші.

"Скільки нам років? Дивлячись як рахувати, - сказав на святкуванні Олександр "Фоззі" Сидоренко. - Є момент, коли ми почали грати, а є момент, коли заробляти".

Олег "Фагот" Михайлюта не погодився: "Ти хочеш сказати, що на "Червоній Руті" ми почали заробляти?"

"Так, там були шикарні добові - 25 доларів", - додав Фоззі.

Хливнюк подарував вініл зі своїми піснями, а Харчишин велику пляшку віскі.

"Справжнім музикантам треба дарувати або гітари, або струни, або віскарь", - сказав Харчишин. Пригощали гостей вином та шашликами.

Учасники гурту ТНМК влаштували для гостей святковий концерт. Едуард "Діля" Приступа також згадав час, коли співав з хлопцями. Виконав разом із Фаготом та Фоззі старі пісні. Правда, Діля часто забував слова. Завершився концерт джем-сейшеном, коли на сцену міг вийти будь-хто і зіграти або заспівати з іменниками. Вадим Красноокий з гурту "Mad Heads XL" у той вечір грав не лише на гітарі, а й на барабанах. На сцені співали також діти "Танків": 10-річна Марійка гітариста Ярослава Верьовкіна та 7-річна Софійка басиста Костянтина "Коті" Жуйкова.

Зараз ви читаєте новину «На день народження ТНМК дарували віскі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі