Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2008 13:16

Євгеній Плющенко одружується на Яні Рудьковській (ФОТО)

Як стало відомо газеті "Життя", під час конкурсу "Євробачення" знаменитий фігурист признався, що хоче одружитися на продюсерові Діми Білана.

Роман Плющенко і Яни Рудьковської триває вже давно. Останнім часом Плющенко не раз говорив, що зустрів справжню любов, проте ім"я своєї коханої він ретельно приховував. "Ця дівчина мене чудово розуміє і підтримує у всьому. Поки я не хочу називати її імені", - говорив Плющенко.

Як Яна, так і Євгеній мають за плечима невдалий перший шлюб. Нещодавно Плющенко офіційно розлучився з Марією Єрмак, чому передувала що тривав більше року гучний судовий процес з взаємними звинуваченнями і образами. А в квітні суд розвів Рудьковську і її колишнього чоловіка-мільярдера Віктора Батуріна. Їх розставання теж проходило далеко не гладко.

У обох закоханих є діти від колишнього подружжя: у фігуриста - маленький син Єгор, у Рудьковської - двоє хлопчиків-близнят Коля і Андрій, за право бути разом з якими вона зараз веде тяжбу з Батуріним.

"Але я не боюся сумного досвіду першого шлюбу, - признався Плющенко "Життю". - Багато в чому я був сам винен. Наприклад, допускав ситуації, які чоловік не повинен допускати. Через те, що мені зайвий раз не хотілося сваритися, я йшов на поступки, був дуже м"яким. Тепер я став мудріший. І в новому шлюбу я хочу бути щасливим".

Складних ситуацій в першому шлюбі Євгенія було дійсно багато. Закохавшись в дочку впливового бізнесмена, спортсмен поспішив одружуватися. Але як тільки закінчився медовий місяць, Машу важко було впізнати. З поступливої і ніжної дівчини вона перетворилася на ревниву персону. У цей важкий час він знайшов розуміння в іншій людині.

"Я зустрів дівчину, яку полюбив. Це близька мені людина, з якою я весь час хочу бути поряд", - говорив фігурист. Як виявився пізніше, ці слова були вимовлені в адресу Яни Рудьковської.

У травні всі сили Яна кинула на те, щоб забезпечити перемогу Дімі Білану на "Євробаченні". Саме там, в Бєлграді, Яна і Євгеній ще більше зблизилися.

"Женя з таким захопленням говорить про Яну Рудковську, - розповідає близький друг Плющенка. - он і не думав, що після історії, яка відбулася в ним, він зважиться на це удруге. Але завдяки Яні Женя на все подивився іншими очима і зрозумів, що справжня любов є, і що боятися любити не потрібно".

Зараз ви читаєте новину «Євгеній Плющенко одружується на Яні Рудьковській (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути