Ексклюзиви
пʼятниця, 30 березня 2012 11:31

Елтон Джон з чоловіком чекають на другу дитину

Елтон Джон з чоловіком чекають на другу дитину
Подружжя знову скористалося послугами сурогатної матері Фото: postironic.org

Відомий британський виконавець сер Елтон Джон і його чоловік Девід Ферніш скоро стануть батьками другої дитини. Партнери знову скористаються послугами сурогатної матері.

25 березня сер Елтон Джон відзначив ювілей. Легендарному виконавцю виповнилося 65 років. Однак настільки поважний вік не зупинив відомого британця від рішення завести другу дитину. З'явилася інформація, що Елтон і його офіційний партнер, канадський дизайнер і кінорежисер Девід Ферніш, до кінця цього року візьмуть в сім'ю ще одне чадо. Однак саме подружжя цю інформацію не коментує.

Другу дитину слідом за Захарі Джексоном Левоном Ферніш-Джоном, який з'явився на світ 25 грудня 2011 року, Елтону Джону та Девіду Фернішу також народить сурогатна мати. Але через ранні строки ще незрозуміла стать майбутньої дитини, проте відомо, що дитина вже зачата. Цікаво, що минулого разу вони обидва брали участь в зачатті дитини, але так досі неясно, хто саме є біологічним батьком Захарі Джексона Левона Ферніш-Джона.

Між тим з'явилася інформація, що популярна голлівудська актриса, модель і зірка фільму "Трансформери" Меган Фокс вагітна. Радісною новиною поділився якийсь близький друг артистки в інтерв'ю одному з американських видань: "Меган Фокс і Брайан Остін Грін дуже схвильовані несподіваними новинами про вагітність. Вони розповіли про це тільки близьким друзям і родичам".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Елтона Джона хотіли вигнати з Києва через його сексуальну орієнтацію

Проте ані сама 25-річна голлівудська діва, ані її 38-річний чоловік Брайан Остін Грін ніяк не прокоментували цю інформацію. Якщо актриса дійсно знаходиться при надії, то для неї ця дитина виявиться першою. А ось у Брайана вже є син від колишніх стосунків з жінкою на ім'я Кассіус. За словами все того ж друга, Меган чудово ладнає з пасинком і взагалі буде чудовою матір'ю.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон з чоловіком чекають на другу дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути