середа, 09 листопада 2011 15:54

Елтона Джона хотіли вигнати з Києва через його сексуальну орієнтацію
14

Фото: Фото: Тарас Подолян

Вчора у столичному "Палаці спорту" британський музикант Елтон Джон дав півторагодинний концерт. Проти нього біля входу до палацу протестували віруючі.

"Ми з російської православної церкви, в яку входить Московський патріархат. Виражаємо пасивний протест проти пропаганди плотського гріха, в якому живе артист, високий чоловік з бородавкою на носі. Говорить різко, дивиться прямо перед собою непорушним поглядом. Те, що музикант бореться зі СНІДом, не виправдовує його гріха. Саме через таких як він ця хвороба поширилася. Нещодавно в нашій країні, яка була частиною святої російської імперії, легалізували цей гріх. А це справжнє зло. Чоловік може любити чоловіка, але плотська пристрасть між ними неприйнятна. Вступати у плотські стосунки можна тільки з однією жінкою протягом усього життя після вінчання", - розказав Дмитро Фройтер.

Елтон Джон одружений із чоловіком Девідом Ферніше. Це другий одностатевий шлюб музиканта. Девід допоміг йому кинути пити й приймати наркотики. Рік тому сурогатна мати народила подружжю сина.

На концерт прийшов депутат-регіонал Валерій Коновалюк з високою білявкою. Сиділи на найдорожчих місцях за 8 тисяч гривень.

"Більше 30-ти років Елтона Джона слухаю. У світі немає більш авторитетного музиканта. Його пісні асоціюються з моєю романтичною юністю. Повільні танці з дівчатами. На одному з побачень зі своєю майбутньою дружиною танцювали під нього. Його приїзд в Україну каже про те, що у світі нас сприймають як розвинену європейську країну. Але, на жаль, сьогоднішній концерт не є показником матеріального становища українців, тому що тут зібралися люди, які мають доходи вище середнього рівня", - зазначив Коновалюк.

Зараз ви читаєте новину «Елтона Джона хотіли вигнати з Києва через його сексуальну орієнтацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути