Ексклюзиви
понеділок, 26 вересня 2011 12:22

Елтон Джон зніме фільм про себе

Елтон Джон зніме фільм про себе

Британський співак Елтон Джон збирається зняти фільм про власне життя, який буде називатися "Людина-ракета" (Rocketman) - так само, як одна з популярних композицій Джона, повідомляє агентство "Рейтер" з посиланням на агента артиста.

Продюсерами картини будуть сам Елтон Джон, його партнер Девід Ферніш і продюсер Стів Гамільтон Шоу, який очолює студію Rocket Pictures - трійця спрацювалася ще на "Гномео і Джульєті" (Gnomeo and Juliet), котра виручила у світовому прокаті майже 200 мільйонів доларів. Сценарій напише Лі Хол, який співпрацював з Джоном при створенні мюзиклу "Біллі Елліот" (Billy Elliot).

"Це буде ні на що не схожий біографічний фільм - такий же дивний, як саме життя Елтона, з нелінійним пристроєм і небанальним візуальним підходом. Він проведе глядача через той незвичайний досвід - позитивний і негативний, - завдяки якому склалася особистість Елтона як художника, музиканта і людини", - цитує Шоу ресурс Deadline.com.

Хто зіграє головну роль, поки незрозуміло: сайт Contact Music і газета The Sun пропонують кандидатури Джеймса МакЕвоя (James McAvoy, "Особливо небезпечний", "Спокута", "Останній король Шотландії"), який начебто навіть погодився, або Роберта Дауні-молодшого (Robert Downey Jr) про запас.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон зніме фільм про себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі