пʼятниця, 27 травня 2011 15:22

Елтон Джон може стати "кращим батьком року"

Елтон Джон може стати  "кращим батьком року"

Сер Елтон Джон і його партнер Девід Ферніш стали номінантами на британську нагороду "Кращий батько року". Як повідомляє ContactMusic, вони стали першою парою нетрадиційної сексуальної орієнтації, включеної в шорт-лист премії.

Джон і Ферніш стали батьками в грудні 2010 року. Їхній син Закарі Джексон Левон Ферніш-Джон народився в Каліфорнії від сурогатної матері, ім'я якої тримається в секреті. За словами новоспечених батьків, вони намагаються оточити турботою сина, аби забезпечити йому щасливе дитинство.

За титул кращого батька в 2011 році також будуть боротися футболісти Уейн Руні (разом з дружиною Колін він виховує сина) і Девід Бекхем (у спортсмена і його дружини Вікторії троє синів, а незабаром повинна народитися дочка), а також телеведучий Джонатан Росс (троє дітей), учасник гурту Take That Гарі Барлоу (троє дітей) та інші британські знаменитості.

Церемонія вручення премії найкращому батькові відбудеться 19 червня, коли відзначається День батька. Премія вручається знаменитим батькам, які, на думку експертної комісії, краще за інших зуміли знайти баланс між обов'язками з виховання дітей, роботою і світським життям.

Засновником нагороди є найбільша британська мережа готелів Premier Inn.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон може стати "кращим батьком року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути