Ексклюзиви
вівторок, 01 листопада 2011 09:35

Елтон Джон потрапив до лікарні з важкою інфекцією

Елтон Джон потрапив до лікарні з важкою інфекцією

Британський співак і музикант Елтон Джон госпіталізований до лікарні з кишковою інфекцією. У зв'язку з хворобою артист призупинив своє світове турне.

На офіційному сайті Елтона Джона з'явилося повідомлення про припинення світового турне музиканта, яке називається Face 2 Face, у зв'язку з "важким випадком" інфекції. Співака госпіталізували до лікарні. Музикант підхопив кишкову паличку і грип. Лікарі наполягли на скасуванні кількох концертів у Великій Британії та США.

Елтон Джон вже скасував концерт в Дубліні, Лондоні, потім в Ліверпулі і ще кількох британських містах. А нещодавно стало відомо, що перенесено шоу і в американських Портленді та Сіетлі. Зараз сер Елтон проходить лікування в одній з центральних лондонських клінік.

"У нього грип, але він у повному порядку", - заявив офіційний представник музиканта.

Проте все на тому ж офіційному сайті зазначається, що організатори світового турне Елтона Джона щосили працюють над новим розкладом концертів співака і рекомендують прихильникам, які вже купили квитки, їх не здавати доти, поки не з'явиться нова інформація.

Нагадаємо, що цей випадок з інфекцією не перший з Елтоном Джоном. Буквально пару років тому, в цей же самий час музикант точно так же примудрився підхопити кишкову інфекцію з грипом. Тоді співак гастролював по світу з турне Red Piano і йому також довелося відмінити заплановані концерти у Великій Британії та США. Лікарі рекомендували серу Елтону спокій через "крайню втому" і "симптоми грипу". У підсумку, співак відмінив виступи в Сіетлі і Портленді, а так само в Лондоні, Ліверпулі, Шеффілді та Ньюкаслі. Єдиним винятком виявилася Барселона.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон потрапив до лікарні з важкою інфекцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути