пʼятниця, 07 жовтня 2011 09:37

Дженніфер Еністон не впадає у відчай з приводу відсутності дітей

Автор: Фото: Elle
 

У спеціальній фотосесії для листопадового випуску Elle Дженніфер Еністон продемонструвала струнку підтягнуту фігуру. Але розповідати про роман з Джастіном Теру і згадувати про Бреда Пітта відмовилася. Нещодавно з'явилися чутки, що Джен нібито вагітна, з цієї теми актриса все ж висловилася. За її словами, вона звичайно мріє про малюка, але якщо не вийде, то впадати у відчай і впадати в депресію вона не збирається.

"Все йде зовсім не так, як пише преса. У мене зовсім немає ніякого відчаю з цього приводу. Якщо це має статися, то це і станеться, але я не хочу загадувати. Ви зненавидите мене, якщо я не буду обговорювати свої особисті стосунки?"

Зараз Еністон всерйоз подумує про продовження кар'єри в кріслі режисера. Нещодавно актриса презентувала документальний фільм "П'ять", для якого зняла одну з новел (а також стала продюсером). Але зупинятися вона не збирається, хоча ще не визначилася з наступним проектом.

При цьому Джен прекрасно розуміє, як це працювати і сперечатися з зірками на знімальному майданчику.

"Одного разу я запустила стільцем у режисера, - розповіла актриса. - Тут нема чим пишатися, звісно. Але він страшенно перекручував сценарій. Я, звісно, промахнулася, але я хотіла, щоб він зрозумів - не можна так розмовляти з людьми. Я не можу допустити і змиритися з подібним".

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон не впадає у відчай з приводу відсутності дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути