пʼятниця, 30 вересня 2011 10:34

Дженніфер Еністон і Джастін Теру знімаються для сімейного альбому

Дженніфер Еністон і Джастін Теру вирішили залишити спогади про деякі стадії своїх стосунків у фотоархівах. Пара провела фотосет під керівництвом відомого майстра Террі Річардсона. Актори позували на даху і виглядали дуже мило.

"Любовна історія в Нью-Йорку ... - коментує знімки в своєму щоденнику Террі. - Дженніфер Еністон і Джастін Теру ... на даху".

Але Джен не тільки насолоджується новим романом. Актриса стала послом благодійної місії, мета якої - збір коштів на допомогу хворим на рак грудей. У рамках своєї діяльності знаменитість придумала дизайн футболки (натхненням послужив "Маленький принц"), гроші від продажу якої будуть переведені на рахунок фонду, і знялася в проморолику на підтримку проекту.

Нагадаємо, зараз зірка активно зайнята допомогою онкохворим. Почалося все з режисури кіноальманаху "П'ять", який був представлений в Нью-Йорку на початку тижня.

Тим часом численні заслуги Еністон у кіно будуть відзначені на черговій церемонії. Джен виявилася однією з лауреаток премії ELLE Women, яка буде вручена 17 жовтня на спеціальному гала-прийомі в Голлівуді. Крім зірки "Друзів" в числі лауреаток значаться Мішель Пфайффер, Віола Девіс, Еван Рейчел Вуд, Наомі Воттс та Фрейда Пінто.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон і Джастін Теру знімаються для сімейного альбому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути