середа, 28 вересня 2011 14:52

Дженніфер Еністон не хоче говорити про Бреда Пітта

Дженніфер Еністон не хоче говорити про Бреда Пітта

Дженніфер Еністон виступила продюсером і режисером кіноальманаху "П'ять", який у понеділок був представлений обраній публіці. Новий досвід Еністон дуже сподобався.

У фільмі "П'ять" представлено декілька короткометражок, знятих різними актрисами і режисерами. Дженніфер займалася фільмом, в якому Патрісія Кларксон зіграла онкохвору, а Джин Тріпплхорн - лікуючого лікаря. За словами Еністон, перебувати за камерою для неї було справжньою насолодою.

"Моя мрія збулася, чесно, причому в такій важливій роботі, - розповіла Джен Access Hollywood про свою співпрацю з Демі Мур і Алішою Кіс. - Виявилося, що я працюю не тільки з хорошими друзями, але і чудовими продюсерами. Нам навіть не вірилося, що ми зібралися. Це приголомшливо".

На питання, чи не збирається вона зайнятися режисурою надалі, знаменитість відповіла: "Я на це сподіваюся. Такі плани є. Ще не зовсім впевнена, яким проектом і коли я займуся, але зроблю це обов'язково".

Не обійшлося і без каверзного запитання. Що вона відчуває після непристойного зауваження Бреда Пітта журналу Parade про їхній "нудний" шлюб? "О боже, - зітхнула Джен. - Це не найкраща тема для обговорення в цю (прем'єрну) ніч".

Зірка фільму "Марлі і я" останнім часом активно зайнялася благодійністю. На вихідних вона купила картину вартістю 450 тисяч доларів на добродійному аукціоні. До речі, інтереси актриси представляв її бойфренд Джастін Теру. Саме він підняв руку на знак готовності придбати лот, і в підсумку Еністон стала володаркою роботи художника Гленна Лігона, виконаної маслом, графітом і вугіллям на полотні.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон не хоче говорити про Бреда Пітта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути