понеділок, 19 вересня 2011 10:40

Бред Пітт в інтерв'ю назвав шлюб з Дженніфер Еністон нудним

Знаменитий голлівудський актор Бред Пітт дав відверте інтерв'ю американському журналу Parade, в якому розповів не тільки про своє нинішнє, щасливе життя з Анджеліною Джолі і шістьма дітьми, а й згадав минулі часи - шлюб із Дженніфер Еністон.

За словами Пітта, його шлюб з Еністон був дуже нудним. "Я шукав цікаві ролі, в той час як моє життя не було цікавим", - зізнається актор. Він також розповів, що відчував себе дуже жалюгідним за всі роки шлюбу з Дженніфер Еністон.

При цьому Пітт заявив, що зараз задоволений життям: "Зараз я задоволений собою. Я задоволений тим, що зробив правильний вибір і знайшов жінку, яку полюбив, Енджі, і побудував з нею сім'ю, яку дуже люблю, - зізнався актор і додав. - Одна з найбільш розумних речей, яку я зробив, це те, що вибрав Енджі матір'ю своїх дітей". Він додав, що зараз дійсно закоханий, на відміну від часу, коли був поруч з Еністон.

"Ми одружимося, коли прийде час, - повідомив читачам Parade 47-річний Бред Пітт. - Ми не розстаємось і поки не заводимо сьомої дитини".

Як відзначає The Daily Mail, це інтерв'ю може боляче вдарити по Дженніфер Еністон. Адже вона не раз казала, що хотіла б мати дітей. А Бред не раз у вищезгаданій розмові підкреслював, що наявність шістьох дітей зараз складає його щастя з Джолі.

Крім того, у Еністон зараз непростий час - її мати після інфаркту перебуває в критичному стані в лос-анджелеської лікарні. Актрису, яка зараз зустрічається з Джастіном Теро, днями сфотографували зі сльозами на очах, коли вона виходила з лікарні.

Між тим, Бред Пітт заявив британській газеті, що його слова про шлюб з Еністон були невірно витлумачені. Актор сказав, що засмучений тим, як були використані його зауваження.

"Джен неймовірно щедра на почуття, любляча, і весела жінка, яка залишається моїм другом. Я дуже ціную ці важливі для мене стосунки і я мав на увазі не те, що Джен була нудною, а що я сам для себе став нудний, але за це несу відповідальність тільки я сам", - заявив Пітт.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт в інтерв'ю назвав шлюб з Дженніфер Еністон нудним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути