четвер, 24 травня 2018 17:21

Джамала та Ірина Білик виставили власні речі на аукціон
13

Лот на аукціон, який пожертвував MONATIK
Фото: Прес-служба
Вова Борисенко
Саша Борисенко
Куртка Позитива
MONATIK

В рамках першої в Україні дитячої премії в сфері шоу-бізнесу Bashka Kids Awards, яка пройде 9 червня в галереї "Лавра", відбудеться благодійний аукціон, лотами якого стануть речі топ-артистів. Свої речі на аукціон вже віддали MONATIK, Джамала, "Время и стекло", Ірина Білик, BRO, Rumberos і багато інших.

Ініціатива проходить спільно з благодійним фондом ААА . Всі виручені кошти підуть на оплату перебування дітей з неблагополучних сімей, дітей переселенців і сиріт в творчому освітньому таборі "Galaxy Camp". Першими на добру справу свої концертні костюми пожертвували хедлайнери премії, популярна група Open Kids.

"За п'ять років у нас накопичилося багато крутих концертних образів. Ми з командою вирішили - щоб ті не припадали пилом, організувати такий аукціон. І здорово, що вже стільки артистів до нас підключилися!", - заявили знаменитості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монатік вперше показав своїх дітей

Також до ініціативи приєдналися і продовжують приєднуватися популярні українські артисти.

"Время и Стекло" надали костюми з кліпу "Любові Точка Нет", а Надя Дорофєєва ще й віддала стильну курточку, в якій вона танцювала в кліпі "Кароче".

"Ці речі вже прожили певну історію для нас і ми будемо дуже щасливі, якщо вони комусь стануть потрібні. Нехай вони потраплять в надійні руки!", - прокоментували артисти.

Ірина Білик віддала один з найулюбленіших концертних нарядів.

"Мій лот на аукціон - це один з моїх піджаків, в якому я виступала на концерті і брала участь, в якості журі, в телевізійній програмі. Я рідко буваю в дуже яскравих нарядах, але цей один з моїх улюблених костюмів. Для мене кожен мій костюм або його елемент - це моя пам'ять, моя спадщина. Я з трепетом завжди передаю свої речі на аукціони. Адже справжні шанувальники завжди із задоволенням купують в свою колекцію мої речі. Сподіваюся, що піджак буде проданий за хороший гонорар і допоможе діткам ".

Для аукціону Джамала дала свій вініл "Подих" з автографом.

"Я дуже рада, що можу зробити свій посильний внесок у розвиток і освіту музично обдарованих дітей. Сподіваюся, що серед учасників цього проекту є маленькі генії, які в майбутньому прославлять українську музику на весь світ. Принаймні, мені б цього дуже хотілося! "

MONATIK передав свій вініл, яких існує обмежена кількість і вони випускалися ексклюзивно під важливі заходи та події.

"Моя музика дарує Vitamin і правильні емоції, якими хочеться з Вами поділитися. Тому ми і вирішили підтримати благодійну ініціативу Bashka Kids Awards. Сподіваємося, що ця музика створить знакові і значущі саундтреки до життя людей, яким дістанеться платівка".

BRO (Borisenko Brothers) також поділилися своїми речами. Саша віддав одну з улюблених кепок.

"У мене є улюблене хобі - я колекціоную кепки. Кожна з них має свою історію, пов'язану з поїздками. У моїй колекції є кепки з Лондона, Німеччини, Ізраїлю, Болгарії, Канади. Саме цю кепку я купив в Болгарії, коли у нас вперше був концерт за межами нашої країни ".

Вова не полінувався знайти сорочку, в якій він знімався в кліпі "Я просто щасливий" шість років тому в Дубаї.

"Я з цього костюма вже виріс, а комусь він стане в нагоді!", - посміхається він.

Амадор Лопес з запального дуету Rumberos також віддав одну з перших і улюблених кепок.

"Ця кепка дуже символічна для мене, так як коли я перший раз летів в Україну з Венесуели, я був саме в ній. Мені здається, що вона приносить щастя, адже багато з того, про що я тоді і не міг мріяти, збулося. Але зараз я готовий розлучитися з нею і передати її іншій людині, щоб пощастило і їй! "

Дані лоти і лоти інших артистів можна придбати на Bashka Kids Awards - першій і єдиній в Україні дитячій премії в сфері шоу-бізнесу, яка відбудеться 9 червня в галереї "Лавра". Крім нагородження, червоної доріжки і гала-концерту, протягом дня там відбудеться безліч майстер-класів від відомих акторів, блогерів, співаків, а також кастинги в ТВ і онлайн проекти. Подія розрахована на творчих дітей та підлітків, як і тих, які вже активно розвиваються в сфері шоу-бізнесу, так і тих, які планують почати свій шлях.

Зараз ви читаєте новину «Джамала та Ірина Білик виставили власні речі на аукціон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути