Ексклюзиви
середа, 18 квітня 2012 10:56

Друг Піппи Міддлтон погрожував папараці пістолетом

На вихідних молодша сестра герцогині Кетрін Піппа Міддлтон активно розважалися в Парижі в компанії приятелів. І молоді люди вирішили трохи побешкетувати. Але тільки вони не врахували, що сестра дружини принца Вільяма практично постійно перебуває під прицілом фотокамер папараці.

Дівчину побачили в авто Audi з відкидним верхом в компанії модельєра Артура де Сультре і ще двох хлопців. При цьому на знімках чітко видно, як водій спорткара цілиться в перехожих з пістолета. А це вже не жарти.

Букінгемський палац не коментує інцидент, оскільки міс Міддлтон не є членом королівської родини. У той же час експерти нарікають, що цей проступок може негативно позначитися не тільки на іміджі Піппи, але і її старшої сестри.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Піппа Міддлтон подолала на лижах 90 км заради голодних дітей

У ЗМІ піднявся галас. Британські таблоїди писали, що Піппа ризикує опинитися за ґратами. Французька поліція проводить розслідування, і якщо з'ясується, що зброя справжня, вся весела компанія може потрапити до в'язниці років на сім. А навіть якщо пістолет був муляжем чи сувеніром, молодим людям доведеться сплатити великий штраф або відправитися на нари роки на два.

Втім, сьогодні The Daily Caller поспішило заспокоїти шанувальників дівчини. За даними видання, по-перше, пістолет був несправжнім. По-друге, розмахуючи зброєю, молоді люди просто розважалися разом з тими ж папараці. До того ж один з пасажирів Audi запевнив представників Associated Press, що в поліцію скарг не надходило і ніякого розслідування не ведеться.

Зараз ви читаєте новину «Друг Піппи Міддлтон погрожував папараці пістолетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути