Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2012 09:27

Піппа Міддлтон подолала на лижах 90 км заради голодних дітей
9

Напередодні сестра і брат герцогині Кембриджської взяли участь в 90-кілометровому лижному забігу "Васалоппет" в околицях міста Мура, Швеція.

Серед 15 тисяч 800 учасників забігу цього року фігурували не тільки Піппа і Джеймс Міддлтон, відомі своєю чудовою спортивною формою. Європейську монархію представляв кронпринц Данії Фредерік.

"У нас ніколи не було так багато інших ЗМІ, які зв'язалися з нами, - я маю на увазі журналістів з Великої Британії, які пишуть про знаменитостей і їдуть сюди", - повідомив перед початком змагання прес-секретар "Васалоппет".

Родичі герцогині Кетрін встали на лижі для проведення благодійної акції - збору коштів для боротьби з голодом серед дітей. Причому обидва Міддлтона показали порівняно непоганий час. Джеймс фінішував з показником 6.47.27. Щоправда, той же принц Фредерік виявився спритнішим - 6.36.32.

Піппа закінчила 412-ю. Її час - 7.13.36.

"Я тренувалася кілька вихідних", - розповіла дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойфренд Піппи Міддлтон вибирає їй обручку

Міс Міддлтон явно сильно втомилася під час забігу. Але як не дивно, до фінішу Піппа прийшла, примудрившись не розмазати макіяж, і незважаючи на втому, із задоволенням фотографувалася з шанувальниками.

"Іноді складається враження, що перед нами не зовсім звичайна дівчина, а людина з надздібностями", - жартівливо відзначають американські таблоїди.

Довжина історичної траси "Васалоппет" - 90 км. Цей шлях в 1522 році зробив майбутній король Швеції Густав Васа, коли він збирав ополчення проти данських загарбників. Традиційно в лижному змаганні, яке проводиться в першу неділю березня, домінують любителі спорту зі Швеції, Норвегії та Данії.

Зараз ви читаєте новину «Піппа Міддлтон подолала на лижах 90 км заради голодних дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути