вівторок, 27 вересня 2011 17:55

Дизайнери готові створити весільну сукню для Піппи Міддлтон

Дизайнери готові створити весільну сукню для Піппи Міддлтон

Відтоді як Піппа Міддлтон переїхала до свого бойфренду, фінансиста Алекса Лоудона, плітки про швидке одруження пари поширюються з шаленою швидкістю.

Перспектива весілля ще однієї Міддлтон розцінюються фахівцями модних домів як досить багатообіцяюча. І деякі дизайнери вже задумалися про те, як зацікавити потенційну наречену.

Однією з перших відкрито висловилася з цього питання Еліс Темперлі, власниця відомого однойменного бренду. Як відомо, саме смарагдова сукня від Alice Temperley, в якій Піппа з'явилася на весільній паті сестри, викликала масу захоплення. Крім того, під час Тижня моди в Лондоні міс Міддлтон відвідала лише показ Temperley.

"Я із задоволенням створю вбрання для Піппи до її весіллі, - заявила 36-річна Еліс в бесіді з журналістом Telegraph. - Вона дуже красива. У неї ідеальна статура і ідеальні стегна. Так що для мене буде честю зайнятися сукнею для неї".

За повідомленням Daily Mail, незважаючи на те що у Піппи є власні апартаменти в районі Челсі, вона все частіше ночує у Алекса, ніж у себе вдома. Хлопець видав їй ключі, щоб вона приходила і йшла, коли їй заманеться. За словами друзів, молоді люди налаштовані серйозно, але вважають за краще не афішувати свої стосунки.

До речі, серйозною підтримкою пара вже заручилася. За словами джерел з оточення дівчини, її бойфренд подобається не лише батькам, але і її старшій сестрі і навіть принцу Вільяму. "Вони довіряють йому і бачать членом родини, - цитує Mail On Sunday інсайдера. - Всі будуть щасливі, якщо в один прекрасний день на пальці Піппи опиниться обручка".

Зараз ви читаєте новину «Дизайнери готові створити весільну сукню для Піппи Міддлтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути