Ексклюзиви
понеділок, 24 жовтня 2011 10:26

Бойфренд Піппи Міддлтон вибирає їй обручку

Бойфренд Піппи Міддлтон вибирає їй обручку

У сімействі Міддлтон потихеньку починають підготовку до чергового весіллі. Ще минулого місяця Піппа переїхала в квартиру 31-річного Алекса Лоудона, а дизайнер модного дому Temperley відкрито заявила, що готова створити для дівчини весільне вбрання.

За словами джерел з оточення міс Міддлтон, її бойфренд подобається не тільки батькам, а й її старшій сестри і навіть принцу Вільяму.

"Вони довіряють йому і бачать членом родини, - цитувало Mail On Sunday інсайдера. - Всі будуть щасливі, якщо в один прекрасний день на пальці Піппи виявиться обручка".

Між тим, за даними таблоїдів, Алекс вже почав пошуки каблучки. За словами одного з приятелів хлопця, він попросив своїх друзів пригледіти йому що-небудь "цікаве". Сам Лоудон теж заглядає в ювелірні магазини, але намагається, щоб це не впадало в очі.

Подейкують, молодому чоловіку вже сподобалася одна з прикрас від Diane von Furstenberg. У колекції американського дизайнера є чимало стильних каблучок для заручин, починаючи від прикрас з досить великими діамантами і закінчуючи каблучками, інкрустованими кришталем.

Алексу необхідно враховувати безліч факторів: обручка не повинна бути кричущо розкішною, але й не надто скромною. Але найголовніше, прикраса повинна сподобатися його обраниці, яка на сьогоднішній день вважається не менш популярною персоною, ніж її старша сестра.

Зараз ви читаєте новину «Бойфренд Піппи Міддлтон вибирає їй обручку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути