вівторок, 09 жовтня 2012 17:21

Денні Де Віто пішов від дружини після 30 років шлюбу

Денні Де Віто пішов від дружини після 30 років шлюбу
Про дату офіційного розлучення не повідомляється Фото: rumenews.com

Голлівудський комік Денні Де Віто заявив, що розлучився зі своєю дружиною актрисою Реа Перлман, з якою вони прожили у шлюбі більше 30 років, передає у вівторок телекомпанія CBS.

Де Віто та Перлман одружилися 28 січня 1982 року. У подружжя є троє дорослих дітей: дочка Люсі Чет Де Віто, якій 29 років, Грейс Фен Де Віто - 27 років, і син Деніел Де Віто - 25 років. З жовтня 2012 року пара більше спільно не живе, актори підтвердили це журналістам в понеділок. Про дату офіційного розлучення не повідомляється.

Дені Де Віто, якому 67 років, став популярним насамперед за свої численні комедійні ролі, знявся в більш ніж в 60 телевізійних і кіно-проектах. У США Перлман стала широко відомою завдяки ролі в комедійному телесеріалі "Cheers", за яку вона отримала чотири премії "Еммі" в 1984, 1985, 1986 і 1989 роках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Блохіна розлучилась з репером Ларсоном

Де Віто та Перлман спільно працювали в популярному телевізійному серіалі "Таксі", разом знімалися у фільмі "Матильда" 1996 року. Пара також заснувала кінокомпанію Jersy Films, яка працювала над створенням таких відомих фільмів як "Кримінальне чтиво" і "Країна Садів".

Зараз ви читаєте новину «Денні Де Віто пішов від дружини після 30 років шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути