пʼятниця, 13 липня 2012 17:53

Дружина Девіда Духовни втомилася від постійних зрад актора

Дружина Девіда Духовни втомилася від постійних зрад актора
Актор щомісяця зраджував їй Фото: liveinternet.ru

Любовні пригоди 51-річного голлівудського актора Девіда Духовни розбили чашу його сімейного благополуччя - "кричать" в один голос багато голлівудських ЗМІ.

Друзі Девіда Духовни ставляться до його розлучення з Теа Леоні по-різному. Одні стверджують, що вони вже звикли до того, що ця парочка свариться кожне літо. Тим більше, що Девід і Теа вже не раз заявляли про розлучення, але жодного разу поки не розлучилися.

Варто нагадати, що перший раз подружжя вирішило розійтися в 2008 році, але Девід захотів за будь-яку ціну зберегти шлюб, тому погодився пройти курс лікування в клініці від сексуальної залежності.

А от подруга Теа Леоні, 47-річна Тефані впевнена, що цього разу все серйозно. За словами жінки, Теа просто втомилася від постійних зрад свого чоловіка. Після лікарні Девід протримався два роки, а потім почав щомісяця зраджувати дружині. До того ж, він не соромиться приводити своїх коханок додому, коли Теа їде з дітьми в Нью-Йорк.

До речі, ходять чутки, що у Леоні теж є коханець, за якого вона збирається вийти заміж через кілька місяців після офіційного розлучення з першим чоловіком. Актриса сповнена рішучості довести цього разу справу до розлучення, незважаючи на те, що від Девіда вона народила двох дітей - доньку Мадлен Вест (13 років) і сина Кіда (10 років). У шлюбі Девід і Теа прожили 15 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід Духовни знову розлучається зі своєю дружиною

Зазначимо, останнім часом багато знаменитих пар оголосили про розірвання своїх шлюбів. Так, Джонні Депп, після п'ятнадцяти років спільного життя, кинув Ванессу Параді заради 26-річної екс-лесбіянки Ембер Херд. А Кеті Холмс подала на розлучення з Томом Крузом. Імовірно, причиною розладу в їхній родині стало захоплення Томом саєнтології.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Девіда Духовни втомилася від постійних зрад актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути