вівторок, 03 липня 2012 12:57

Девід Духовни знову розлучається зі своєю дружиною

Девід Духовни знову розлучається зі своєю дружиною
Пара вже неодноразово заявляли, що розлучаються, але жодного разу не довели діла до кінця Фото: secretplanet.info

Популярний голлівудський актор, зірка серіалу "Секретні матеріали" Девід Духовни знову розлучається зі своєю дружиною, актрисою Теа Леоні.

Примітно, що акторська пара Девід Духовни і Теа Леоні вже неодноразово заявляли, що розлучаються, але жодного разу не довели діла до кінця. Наприклад, в минулому році, причому також в кінці червня - початку липня, з'явилася інформація про розставання відомої голлівудської пари. Але Духовни і Леоні зуміли знайти спільну мову. Деякі світські хронікери сміються, кажучи, що Девід і Теа переживають влітку якесь загострення.

Подружжя намагалося розлучитися і в 2008 році. Тоді Девід, який за наполяганням дружини змушений був провести кілька тижнів в реабілітаційній клініці, опинившись на волі, викрив дружину в зраді. Цікаво, що артист лікувався від сексуальної залежності. Як з'ясувалося, поки Духовни намагався позбутися згубного потягу до жінок, що загрожував зруйнувати його шлюб, його дружина Теа щосили спілкувалася з Біллі Бобом Торнтоном, колишнім чоловіком Анджеліни Джолі. Девід дізнався про все, прочитавши повідомлення в мобільному телефоні дружини.

У той час папараці кілька разів бачили Торнтона разом з Теа Леоні. Артист грав у власній музичній групі, і Леоні всіляко підтримувала Біллі Боба на концертах і часом навіть допомагала йому з вантаженням-розвантаженням апаратури та інструментів. Цікаво, що і самому ж Духовни приписали роман з тренером з тенісу Едіт Пакаі. Дівчина зізнавалася в інтерв'ю, що тісно дружить з артистом і вважає його розумницею і красенем. Тоді Девід і Теа вперше вирішили роз'їхатися. Якийсь час акторка жила одна з дітьми в Нью-Йорку, поки Девід проходив курс лікування. Однак роман Леоні з Біллі Бобом зійшов нанівець, до того ж після розлучення з Джолі Торнтон оголосив, що одружуватися більше не хоче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід Духовни лікується від сексуальної залежності

І ось зараз Девід Духовни знову розлучається з дружиною Теа Леоні. Причина розлучення не уточнюється. Тепер пара об'єднується тільки для спільних прогулянок по Малібу і бейсбольних матчів з їхнім молодшим десятирічним сином Кідом. Хлопчик, який є випускником Прінстона і півзахисником молодшої баскетбольної команди, досить важко переживає розставання батьків. Світські хронікери висловили сподівання, що Духовни і Леоні в черговий раз зійдуться.

Зараз ви читаєте новину «Девід Духовни знову розлучається зі своєю дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути