Ексклюзиви
четвер, 27 вересня 2012 09:56

Ірина Блохіна розлучилась з репером Ларсоном

Ірина Блохіна розлучилась з репером Ларсоном
Пара прожила в шлюбі менше року Фото: segodnya.ua

Старша донька Олега Блохіна Ірина розлучилася. Зі співаком Ларсоном Блохіна не прожила і року. Близькі до родини джерела твердять: розійшлися вони полюбовно, майна ділити не будуть. Батько особисте життя доньки коментувати відмовляється. Каже лише, що підтримає будь-яке її рішення, повідомляє ТСН.

"Це її особисте життя. Я що, одружився на Ларсоні і тепер розлучаюся? Це її особисте життя, вона сама приймає рішення. Якщо вона навіть і розлучається, то це її особиста думка. Я підтримую будь-яке її починання", - розповів Олег Блохін в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Нагадаємо, Ірина Блохіна вийшла заміж за репера Ларсона в листопаді минулого року. До того молодята зустрічалися чотири місяці.

Пара розписалася в одному з найдорожчих столичних ресторанів "Лео". Запросили туди працівників РАЦСу.

На весілля прийшли 80 людей. Серед них — гімнастка Ганна Безсонова, нардеп-"регіонал" Володимир Макеєнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін cтав тестем репера Ларсона

Ірина Блохіна 10 років жила в Америці. До Києва повернулася півтора роки тому. Як і мати, займалася художньою гімнастикою. Потім закінчила кіноакадемію в Лос-Анджелесі. Зіграла кілька епізодичних ролей у голлівудських стрічках. Знялася з актором Адамом Сендлером у фільмі "Клік: З пультом по життю". Останні кілька років виконує джаз і клубну музику. У шоу-бізнесі знають як Ірішу.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Блохіна розлучилась з репером Ларсоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути