вівторок, 17 квітня 2012 17:35

За репера Ларсона заступилася Лоліта

За репера Ларсона заступилася Лоліта
Скандал з побиттям міг бути провокацією, наголошують у прес-службі Фото: wek.com.ua

Скандал з репером Ларсоном, коли він третього квітня на пішохідному переході на бульварі Лесі Українки побив пішохода Андрія Пясецького, був начебто провокацією. Начебто так перед Євро-2012 хочуть дискредитувати головного тренера Збірної України Олега Блохіна. Про це кажуть в піар-службі Ларсона.

"Не виключено, що на бізнесменові та артисту або хочуть заробити собі популярність, або хочуть заробити грошей деякі люди. До того ж іде повна дискредитація сім'ї Ларсона", - наголошують піарники.

В столичній міліції також здивовані тим, як повів себе потерпілий Андрій Пясецький.

"В день пригоди Андрій Пясецький відмовився від судмедекспертизи, хоч його і доставили в лікарню. А вже наступного дня він сам прийшов в лікарню і як вияснилося з синяком, побитий і з переломами. За ніч, самі розумієте, з людиною може статися що завгодно", - зауважує Ігор Михалко, начальник відділу зв'язків з громадськістю зі столичної міліції.

В цій історії Ларсона підтримала й російська співачка Лоліта Мілявська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зять Блохіна відлупцював пішохода, бо той йому показав середнього пальця?

"Я знайома з Ларсоном дуже давно і добре його знаю. Він інтелігентна і спокійна людина, завжди допомагає іншим людям. Ще він допомагає двом дитячим будинкам і не робить з цього піару. Це велика рідкість в наш час. Чесно кажучи, я не зовсім в курсі, що там сталося насправді, але всі відомі люди часто стають жертвами провокації в наш час. Це факт. Але я повторюсь ще раз – Ларсон інтелігентна і спокійна людина, не п'є, не курить, не вживає наркотиків, займається спортом і в житті всього добився сам. І якщо його хтось образив, то він має повне право постояти за себе", - підкреслила Лоліта.

Зараз ви читаєте новину «За репера Ларсона заступилася Лоліта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути