пʼятниця, 25 листопада 2011 17:44

Блохіну сподобалася пісня доньки про Євро-2012

Блохіну сподобалася пісня доньки про Євро-2012

Наставнику збірної України Олегу Блохіну сподобалася пісня доньки про Євро-2012. Співачка Ірина Блохіна і композитор Володимир Климашенко написали гімн турніру. Україномовна версія пісні називається "З'єднаємо весь світ", англомовна – "Our Time To Shine" ("Наш час сяяти").

"Якщо ви думаєте, що я прикладаю максимум зусиль, щоб проштовхнути проект своєї доньки, то ви помиляєтесь, - сказав журналістам Олег Блохін під час прес-конференції. - Я можу лише підказати на яких людей вийти, хто вирішує ті чи інші питання, але я не займаюсь цим проектом. Це її особиста справа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Блохіна написала й заспівала гімн Євро-2012

Як батьку, мені було б приємно почути саме цей гімн на Євро-2012. Ще раз скажу, я не займаюсь шоу-бізнесом. Я у ньому не розбираюсь. Коли донька щось запитує, я кажу що "це питання не до мене". Є компетентні люди. Я ні на кого не тисну, нічого не проштовхую. Це її особистий проект.

Як батько, я можу бути не об'єктивним. Особисто мені гімн дуже сподобався. Це моя суб'єктивна думка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Репер Ларсон одружився з донькою Блохіна

І український, і англійський варіанти гімну також сподобалися відомому композиторові, уродженцю України Ігорю Крутому. Він взяв Ірину Блохіну й Володимира Климашенка під свою творчу опіку. Ігор Крутой переконаний, що саме композиція "З'єднаємо весь світ" має найкращі шанси стати офіційним гімном Євро-2012.

Зараз ви читаєте новину «Блохіну сподобалася пісня доньки про Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути