вівторок, 11 вересня 2012 09:14

Крістен Стюарт після розриву з Робертом Паттінсоном буде жити з мамою

Крістен Стюарт після розриву з Робертом Паттінсоном буде жити з мамою
Мати актриси теж розлучається Фото: allieiswired.com

Після розриву з Робертом Паттінсоном, Крістен Стюарт переїхала до колишнього продюсера, а їхній будинок в Лос-Анджелесі був виставлений на продаж. Коли і мама Крістен заявила, що розлучається з її батьком, актриса зрозуміла, що пора купувати собі і матері окреме житло.

Крістен Стюарт довелося виїхати з спільного з Робертом Патіннсоном будинку в Лос-Анджелесі. Перший час актриса жила у свого друга - продюсера Джованні Аньєлі, доти, поки її мама Джулз Стюарт не подала на розлучення з батьком Крістен.

Зірка саги Сутінки прийняла рішення, що їй і її мамі потрібний будинок. Так, Крістен Стюарт купила особняк за $4,8 млн, який розташований на пляжі в Малібу. У ньому п'ять спалень і три поверхи, а на величезній території є невеликий будиночок для гостей.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Крістен Стюарт після скандалу зі зрадою сильно схудла

Нагадаємо, після того, як зірка вампірської саги Крістен Стюарт принесла публічні вибачення своєму партнерові по фільму і в житті Роберту Паттінсону, за те, що зрадила йому з одруженим режисером Рупертом Сандерсом, Роберт перестав з нею розмовляти. Він не міг пробачити зрадницю. 26-річний актор зібрав речі і виселився з дому в Лос-Анджелесі, де вони жили разом з Крістен, і відправився зализувати рани в маєток у Різ Візерспун. Незабаром він виставив будинок на продаж.

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт після розриву з Робертом Паттінсоном буде жити з мамою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути