понеділок, 10 вересня 2012 11:23

Крістен Стюарт після скандалу зі зрадою сильно схудла

Викрита у зраді актриса Крістен Стюарт вперше вийшла в світ після скандалу. І без того тендітна дівчина сильно схудла.

Днями Крістен прилетіла в Торонто, щоб представити на кінофестивалі свій новий фільм "На дорозі". Поки її колишній коханий Роберт Паттінсон і товариші по "сутінковій" сазі веселилися на MTV VMA, Стюарт блищала в товаристві Кірстен Данст і Гаррета Хедлунда.

Трійця дружно позувала фотографам і не розлучалася весь вечір. Стюарт і Данст і зовсім гуляли під ручку, демонструючи, що здружилися за час зйомок. Дантс надала підтримку своїй колезі, адже дівчина хвилювалася, як її зустрінуть фанати. Після скандалу навколо інтрижки Крістен з одруженим чоловіком - режисером Рупертом Сандерсом - на актрису обрушилася лавина критики від колись відданих шанувальників.

Крістен була одягнена в прозору квітчасту сукню Zuhair Murad з яскравим принтом і суворим силуетом, яку доповнила класичними туфлями-човниками на високих підборах. Актриса сильно схудла і помітно хвилювалася. І хоч дівчина в цілому виглядала чудово, з усього було видно, що Крістен здала. Від її тендітної фігурки залишилися шкіра та кістки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберт Паттінсон відмовляється літати в одному літаку з Крістен Стюарт

Новина про те, що популярна 22-річна голлівудська актриса, зірка фільмів "Сутінки", Крістен Стюарт зрадила своєму другові й колезі по франшизі Роберту Паттінсону, стала ударом серед ясного неба для всіх фанатів франшизи. Артистка проміняла актора на режисера Руперта Сандерса, який зняв картину "Білосніжка і Мисливець", в якій Стюарт зіграла головну роль. Одне з американських видань опублікувало знімки, що зобразили Крістен і Руперта під час побачення: обійми, поцілунки та інші ніжності.

Цікаво, що 41-річному Сандерсу не завадила не тільки значна різниця у віці, але й обставина, що він одружений і має двох дітей. Що штовхнуло 22-річну Крістен Стюарт в обійми режисера, залишається таємницею. Однак близькі друзі молодої актриси запевняють, що це була швидкоплинна інтрижка: "У них з Рупертом немає постійних стосунків, це була всього лише мить, прикра помилка, яка не повинна була статися. Вона не хотіла нікого ображати. Крістен - чудова людина, яка зробила неправильний вибір".

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт після скандалу зі зрадою сильно схудла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути