Ексклюзиви
пʼятниця, 17 серпня 2012 10:00

Роберт Паттінсон вперше після зради Крістен Стюарт став з нею розмовляти

Роберт Паттінсон вперше після зради Крістен Стюарт став з нею розмовляти
Актор сам подзвонив своїй коханій Фото: kinopoisk.ru

Крістен Стюарт наполегливо намагалася поговорити з Робертом Паттінсоном, щоб помиритися і відновити стосунки. Однак актор принципово ігнорував зрадницю. Західні джерела повідомляють, що нещодавно Роберт сам зателефонував коханій.

Після того, як зірка вампірської саги Крістен Стюарт принесла публічні вибачення своєму партнеру по фільму і в житті Роберту Паттінсону, за те, що зрадила його з одруженим режисером Рупертом Сандерсом, Роберт перестав з нею розмовляти. Він не міг пробачити зрадницю. 26-річний актор зібрав речі і виселився з будинку в Лос-Анджелесі, де вони жили разом з Крістен, і відправився зализувати рани в маєток у Різ Візерспун.

Актор намагався відволіктися: зустрічався з друзями, тусувався в барах, але на сотні телефонних дзвінків Крістен так жодного разу і не відповів. Однак довго прожити без коханої Роберту не вдалося. В черговий раз, відправившись в один з барів, актор, схоже, під дією алкоголю, не витримав і сам став дзвонити Стюарт в надії з'ясувати стосунки.

Після цього дзвінка Роберт і Крістен стали знову розмовляти, однак дається це їм нелегко: вони то мовчать, то сваряться, то просять один одного перестати дзвонити.

Ходять чутки, що Роберт заспокоївся і вже не так сильно гнівається, як раніше. Більш того, він подумує про те, щоб відновити стосунки з коханою, хоч йому й складно пробачити її. Деякі друзі Паттінсона переконані, що у їхніх стосунків ще є шанс. Але інші наполягають на тому, що він повинен кинути Крістен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістен Стюарт після зради Роберту Паттінсону соромиться виходити в люди

Зазначимо, після того як Крістен Стюарт зрадила Роберту Паттінсону, а Роб не зміг їй цього пробачити, життя актриси почала перетворюватися на кошмар. У новому фільмі її замінять на Ембер Херд, а на світських раутах і прем'єрах Крістен зовсім не з'являється - їй соромно. Більш того, продюсери сиквела "Білосніжка і Мисливець" вирішили виключити актрису з проекту.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Паттінсон вперше після зради Крістен Стюарт став з нею розмовляти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути