середа, 05 вересня 2012 10:50

Роберт Паттінсон відмовляється літати в одному літаку з Крістен Стюарт

Роберт Паттінсон відмовляється літати в одному літаку з Крістен Стюарт
На прем'єрі "Сутінків" актрису можуть замінити Фото: robertpattinsonunlimited.com

Роберт Паттінсон принципово відмовляється зустрічатися з Крістен Стюарт. Більш того, під час рекламної кампанії фільму "Сутінки. Сага. Світанок: Частина 2" актор не має наміру сідати з нею в один літак.

Скандал навколо зради зірки сутінкової саги Крістен Стюарт і Роберта Паттінсона все ще залишається в центрі уваги. Роберт продовжує всіляко уникати Крістен. Стало відомо, що він навіть відмовився літати з нею в одних літаках, якщо під час рекламної кампанії заключної частини саги "Сутінки" обидва актори будуть приймати участь.

Кінокомпанія Summit Entertainment буде змушена оплачувати додаткові перельоти, не кажучи вже про номери у готелях.

Поки що продюсери саги "Сутінки" запевняють, що на прем'єрі заключної частини будуть присутні і Роберт Паттінсон, і Крістен Стюарт. Однак вони все ж побоюються, що акторам не вдасться помиритися до цього часу. Якщо це таки станеться, місце Крістен Стюарт займе інша актриса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберт Паттінсон після зради Крістен Стюарт вирішив переїхати до Лондона

Нагадаємо, після того, як зірка вампірської саги Крістен Стюарт принесла публічні вибачення своєму партнеру по фільму і в житті Роберту Паттінсону, за те, що зрадила йому з одруженим режисером Рупертом Сандерсом, Роберт перестав з нею розмовляти. Він не міг пробачити зрадницю. 26-річний актор зібрав речі і виселився з дому в Лос-Анджелесі, де вони жили разом з Крістен, і відправився зализувати рани в маєток у Різ Візерспун.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Паттінсон відмовляється літати в одному літаку з Крістен Стюарт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути