понеділок, 03 вересня 2012 14:21

Роберт Паттінсон після зради Крістен Стюарт вирішив переїхати до Лондона

Роберт Паттінсон після зради Крістен Стюарт вирішив переїхати до Лондона
Актор продає свій будинок в Лос-Анджелесі Фото: bigpicture.ru

Роберт Паттінсон, судячи з усього, вирішив розпочати все з чистого аркуша та викинути з пам'яті спогади, пов'язані зі зрадою екс-подруги Крістен Стюарт.

Незважаючи на наполегливі чутки про те, що пара ще може помиритися, Роберт вирішив більше думати про себе і власні бажання і потреби. Так, 26-річний актор ніколи не був у великому захваті від Лос-Анджелеса. А тепер, коли його стосунки з Крістен зіпсувались, його в Місті ангелів не тримає більше нічого.

Будинок, який Роберт купив торік за 6,3 мільйона доларів, залишився пустувати відразу після того, як в пресі з'явилися новини про зраду Стюарт. Паттінсон втік на ранчо давньої приятельки Різ Візерспун, та й Крістен не могла більше залишатися в колишньому любовному гніздечку.

Зараз актор і зовсім вважає, що з будинком в районі Лос Феліс пов'язано занадто багато спогадів, тому з нерухомістю він вирішив розлучитися. Будинок виставлений на продаж, а Роберт всерйоз подумує про повернення в Лондон.

"Він продає свій будинок в Лос-Анджелесі, не тільки тому, що він повний поганих спогадів, але й тому, що хоче свіжого старту, - розповіло близьке до актора джерело. Він так і не полюбив Лос-Анджелес і завжди хотів додому. Коли Крістен знімалася в "Білосніжці і Мисливці" в Лондоні, він знаходив різні приводи, щоб приїжджати до неї якомога частіше - так він сумував по місту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберт Паттінсон вирішив поговорити зі зрадницею Крістен Стюарт

Найбільше акторові бракує спілкування з родиною та старими друзями. "Незважаючи на те, що у нього з'явилися друзі в Америці, - розповідають близьку Паттінсону люди, - Роберт мріє просто випити пінту пива з друзями, з якими він виріс, в пабі в Лондоні. Він просто звичайний хлопець".

Зараз ви читаєте новину «Роберт Паттінсон після зради Крістен Стюарт вирішив переїхати до Лондона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути