пʼятниця, 12 листопада 2010 12:02

Чоловік Сумської пече смачніші пироги

Чоловік Сумської пече смачніші пироги

Артистка Ольга Сумська вдома готує їжу тричі на день.

Про це вона розповіла вчора на виставці "Книжковий світ-2010". Тут актриса презентувала свою кулінарну книгу та готувала філе індички з морськими гребінцями.

"Я дуже смачно готую. Для мене порання на кухні ніколи не було героїчним вчинком, це – повсякденне явище. Найбільшу насолоду відчуваю тоді, коли чоловік стогне, наминаючи мій борщ", - розповіла Сумська кореспонденту Gazeta.ua.

Чоловік Ольги Сумської – актор Віталій Борисюк теж любить готувати.

"Віталік любить пекти пироги. В нього є фірмова страва – пиріг з вишнями, яка передала його мама. Сама пробувала готувати цю страву, але у нього виходить смачніше. Разом з ним готувати у нас не виходить. От приміром, він любить смажити яєчню на сильному вогні і швидко її перевертати, я ж завжди смажу яйця на маленькому вогні", - поділилася актриса.

До книги Ольги Сумської "Готуємо разом" увійшло 2 сотні рецептів.

"Видати книгу мені запропонувало видавництво "Ранок". Погодилася без вагань. Як почала писати, було трохи страшно, бо зараз виходить багато кулінарних книжок. Фотографії, розміщені у книзі, зроблені на моїй кухні. Власноруч готувала всі страви", - зазначила вона.

Актриса також розповіла, що перший кулінарний досвід мала у 8 років.

"Вирішила спекти бісквіт. В рецепті прочитала, що для тіста треба взяти яйця, цукор та борошно. Тоді думала, що гарне тісто має бути крутим та еластичним. Замість склянки борошна додала майже 5. Спечений бісквіт вийшов твердим, його ніхто не міг розрізати", - пригадала Сумська.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Сумської пече смачніші пироги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути